€ 75,00

μεταχειρισμενα Μαγνητικό Ελλειπτικό FitΚraft Tornado

magnitiko elliptiko Fitkraft Tornado
Μαγνητικό Ελλειπτικό FitΚraft Tornado
Μαγνητικό Ελλειπτικό FitΚraft Tornado
Μαγνητικό Ελλειπτικό FitΚraft Tornado
Μαγνητικό Ελλειπτικό FitΚraft Tornado
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Δουλεύει άψογα ο μηχανισμός. Η οθόνη δεν δουλεύει εξου και η χαμηλή τιμή. Παραλαβή από Γλυφάδα κατόπιν συνεννόησης.

Μέγιστο βάρος χρήστη: 120Kg
Ατσάλινο πλαίσιο
Μεγάλα αντιολισθητικά πεντάλ
Αισθητήρες μέτρησης παλμών
8 επίπεδα έντασης κατά την άσκηση
Βάση για το κινητό τηλέφωνο

Το μαγνητικό ελλειπτικό, από τη FitKraft, θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα σας με άνεση και ασφάλεια. Χάρη στην ελλειπτική κίνηση των χεριών και των ποδιών, οι αρθρώσεις δεν επιβαρύνονται κατά τη διάρκεια της άσκησης, με αποτέλεσμα να παρέχετε έντονη εκγύμναση στο σώμα σας, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Το ελλειπτικό είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, για αθλητές και για αυτούς που θέλουν να χάσουν βάρος. Ρυθμίζει το μεταβολισμό, βελτιώνει τη συνολική φυσική κατάσταση, βοηθά στην καύση υπερβολικού σωματικού λίπους και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Με τη γυμναστική στο ελλειπτικό ενισχύετε τους μυς των ποδιών, των χεριών, των γλουτών και των ώμων. Μπορείτε να εντάξετε το ελλειπτικό στο πρόγραμμα κάποιας δίαιτας που ακολουθείτε και με απλές και άνετες ασκήσεις θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.
Με μοντέρνο σχεδιασμό και ατσάλινο πλαίσιο, το ελλειπτικό θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Διαθέτει μονάδα διπλής όψης στον σφόνδυλο, μεγάλα αντιολισθητικά πεντάλ, 5 αισθητήρες SmartPoint που μετρούν τον καρδιακό ρυθμό, 8 επίπεδα έντασης κατά την άσκηση, 2 σταθερές λαβές κρατήματος, βάση για το κινητό σας τηλέφωνο και τροχούς για εύκολη μεταφορά.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης