€ 140.000,00

μεταχειρισμενα οικόπεδο εντός σχεδίου επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου συνολικής έκτασης 1.077,13 τμ

Τύπος ακινήτου
Οικόπεδο
Περιοχή
Κορινθία
Δήμος
Άσσος-Λεχαίο
Γειτονιά
Άγιος Γεράσιμος
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Εντός σχεδίου πόλεως
Κατοικημένη περιοχή
Οικοδομήσιμο

Στην πιο αναπτυσσόμενη περιοχή της Κορίνθου στον οικισμό Λέχαιο,Θέση«Άγιος Γεράσιμος» αναπτύσσεται οικόπεδο εντός σχεδίου επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου συνολικής έκτασης 1.077,13 τμ στην κεντρική οικιστική ζώνη της Πόλης.Εντός υπάρχουν 2 παλαιές κατοικίες με ηλιακό συνολικής επιφάνειας 105,71 τ.μ συν αποθήκες και βοηθητικοί χώροι συνολικού εμβαδού 38,36 τ.μ. Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Πρόσβαση στο οικόπεδο από 2 κοινόχρηστους δρόμους, Κορίνθου-Πατρών και Ρενιέρη.Με Συντελεστή Δόμησης 0,4 κτίζει 400τμ χωρίς να υπολογίζονται οι βοηθητικοί χώροι τα κλειστά parking.
Περιφραγμένο σε απόσταση 450 μ. από την παραλία (15’ περπάτημα)και 250 μ. σε ευθεία γραμμή από την τοπική αγορά. Η πρόσβαση είναι εύκολη και γίνεται μέσω ασφάλτου.
Η υπεραξία και μόνο που θα προσδώσει στην κατοικία που θα αναπτυχθεί σε αυτό με εξασφαλισμένη θέα θάλασσα είναι μεγαλύτερη της αξίας του.Απέναντι μαγευτική θέα ορεινού όγκου που δεν άλλη από την αρχαία Κόρινθο που φαίνεται στην κορυφή και το κάστρο. Θα Το χιονοδρομικό Καλαβρύτων είναι 133 χλμ. και ο ορεινός όγκος είναι η αρχαία Κόρινθος που φαίνεται στην κορυφή και το κάστρο.

Το μακρόστενο επικλινές σχήμα του οικοπέδου επενδύει την σκέψη δημιουργίας από μία έως και 2 μεζονέτες ή μονοκατοικία με τεράστιους αύλιους χώρους με πισίνα, bbq και όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια σε καθημερινή βάση,άνεση και ανεξαρτοποίηση.
Βέβαια το συγκεκριμένο απευθύνεται και σε όσους εκτιμούν τα οικόπεδα σύμφωνα με την επενδυτική αξία και την αξία ανάπτυξης.Υπόσχεται μία μελλοντική εξασφάλιση υψηλής πραγματικής και αγοραίας αξίας σε ότι και να κτιστεί εκεί.

Γενικά η περιοχή περιβάλλεται από κατοικίες που διατηρούν τον παραθαλάσσιο και παραδοσιακό σχεδιασμό και δίνουν μια ξεχωριστή ομορφιά . Ιδανικό για οικογένειες που επιθυμούν μόνιμη η εξοχική κατοικία.Κοντά σε εμπορική αγορά(50 μ από το Super Market”Mymarket” ) και στο Εμπορικό Κέντρο “MARE WEST”με τα επώνυμα καταστήματα,εστιατόρια-ταβέρνες,καφέ,
Παραλία Λεχαιού 450 μ(10’περπάτημα)
Προαστιακός Αθηνών-Κορίνθου 7 χλμ
Κόρινθος 5 χλμ.
Διαδρομές κοντινές μιας ημέρας:
Βραχάτι 5,4 χλμ
Κιάτο 13,6 χλμ
Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων 133χλμ
Ναύπλιο 61 χλμ
Τρίκαλα Κορινθίας 63 χλμ
Αθήνα 89 χλμ
Φενεός Κορινθίας (μαγευτική διαδρομή)94,2 χλμ

Η καλύτερη πρόταση value for money, σε τιμή που αποτελεί εκπληκτική πρόταση ευκαιρίας για δημιουργία περιουσίας ή βραχυπρόθεσμης υπεραξίας.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης