€ 1.900,00

μεταχειρισμενα Πωλείται η πλατφόρμα tripsgo.eu

polite i platforma tripsgo.eu
Πωλείται η πλατφόρμα tripsgo.eu
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Στο Tripsgo μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το επόμενο ταξίδι σας.Ψάχνετε για φτηνές πτήσεις και ξενοδοχεία; Ψάχνετε για παραστάσεις και αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο; Ψάχνετε για ενοικίαση αυτοκινήτου; Ψάχνετε ποδήλατο προς ενοικίαση; Ψάχνετε για αθλητικές εκδηλώσεις και συναυλίες; Ψάχνετε περιηγήσεις και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο; Ψάχνετε αξιοθέατα για να επισκεφθείτε; Ψάχνετε για προσωπικές μεταφορές; Ψάχνετε ταξί; Ψάχνετε εισιτήρια σιδηροδρόμων; Βρείτε εύκολα όλα όσα χρειάζεστε με λίγα μόνο κλικ.

Το Tripsgo είναι o απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός που προσφέρει εντελώς δωρεάν ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως προσφορές ξενοδοχείων,ενοικιάσεις αυτοκινήτων,ενοικιάσεις ποδηλάτων,ταξί,αεροπορικά εισιτήρια,εισιτήρια για εκδηλώσεις παραστάσεις,αξιοθέατα, συναυλίες και πολλά άλλα.

Το Tripsgo βοηθά καθημερινά χιλιάδες Έλληνες ανά τον κόσμο να βρουν φθηνές πτήσεις και ξενοδοχεία εντελώς δωρεάν.Το Tripsgo συνεργάζεται με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βρείτε εύκολα τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων και πτήσεων με λίγα μόνο κλικ.Ψάχνουμε ταυτόχρονα χιλιάδες ταξιδιωτικούς ιστότοπους,ταξιδιωτικά γραφεία,αεροπορικές εταιρείες και λοιπές ταξιδιωτικές εταιρείες για να βρούμε τις φθηνότερες πτήσεις και τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για εσάς.

Με το Tripsgo μπορείς εύκολα να βρεις το ιδανικό ξενοδοχείο και πτήση και να συγκρίνεις τιμές από διαφορετικές ιστοσελίδες. Απλά πληκτρολόγησε τον προορισμό σου και τις επιθυμητές ημερομηνίες ταξιδιού και η μηχανή του Tripsgo θα συγκρίνει τις τιμές διαμονής όπως και τις διαθέσιμες πτήσεις για εσένα. Για να βελτιώσεις τα αποτελέσματα της αναζήτησης, χρησιμοποίησε φίλτρα όπως η τιμή,ο αριθμός αστέρων αναφορικά με τα ξενοδοχεία,τις παροχές και πολλά άλλα Η μηχανή αναζήτησης του Tripsgo σου παρέχει τη δυνατότητα εκτενούς σύγκρισης τιμών ξενοδοχειων και πτήσεων.Οι τιμές που εμφανίζονται προέρχονται από αναζήτηση σε χιλιάδες ιστοσελίδες κρατήσεων. Αυτό σημαίνει πως, ενώ οι χρήστες επιλέγουν στο Tripsgo ποιο ξενοδοχείο ή πτήση ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, η διαδικασία της κράτησης ολοκληρώνεται μέσα από τις ιστοσελίδες κρατήσεων,οι οποίες συνδέονται με την ιστοσελίδα μας.Κάνοντας κλικ στην επιλογή “κάντε κράτηση τώρα”, θα μεταφερθείτε σε μια ιστοσελίδα κρατήσεων, όπου εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας βάσει της προσφοράς που βρήκατε στο Tripsgo.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης