€ 16,00

μεταχειρισμενα Ηδυσμένος Λόγος - Λαϊκά Ποιήματα - Έμμετροι Στίχοι - 100 σελ. Greek verse, Folk poems, Μeter verses - Idismenos logos

idismenos logos - laika piimata - emmetri stichi - 100 sel. Greek verse, Folk poems, meter verses - Idismenos logos
Ηδυσμένος Λόγος - Λαϊκά Ποιήματα - Έμμετροι Στίχοι - 100 σελ. Greek verse, Folk poems, Μeter verses - Idismenos logos
Ηδυσμένος Λόγος - Λαϊκά Ποιήματα - Έμμετροι Στίχοι - 100 σελ. Greek verse, Folk poems, Μeter verses - Idismenos logos
Κατάσταση
Καινούργιο

Ηδυσμένος Λόγος

Αυτό το βιβλίο, «Ηδυσμένος Λόγος», είναι μια έμμετρη προσπάθεια του Κωνσταντίνου Α. Δεληγιάννη, που ακροβατεί ανάμεσα στην ποίηση, στην στιχουργική και στην στιχοπλοκία.
Ένας όμως είναι ο στόχος. Να προσεγγίσει και να κατακτήσει αυτούς, που νομίζουν, ότι η ποίηση δεν τους αφορά! Όμως η ποίηση αφορά τους πάντες και επηρεάζει απόλυτα και καθοριστικά, τη ζωή και την ποιότητά της.Μια στροφή, από τους εκπληκτικούς στίχους του ποιητή Λάζαρου Ανδρέου, εκφράζει αυτά που θέλει να πει, με απόλυτη ακρίβεια:
«Εγώ δεν είμαι ποιητής.
Είμαι στιχάκι.
Είμαι στιχάκι της στιγμής,
πάνω σε τοίχο φυλακής,
και σε παγκάκι».
Αποδίδοντας εξαίσια την ποίηση, που προέρχεται από τους κατατρεγμένους και κοινωνικά αποκλεισμένους, αυτού του τόπου. Την ίδια κατεύθυνση προσπαθεί να ακολουθήσει αυτή η συλλογή, που ασχολείται με τα καθημερινά. Τον έρωτα, την νοσταλγία, την απλότητα, τον προβληματισμό. Την προσπάθεια αυτή την κάνει ιδιαίτερη, μόνο το γεγονός, ότι υπηρέτησε πιστά, την παραπάνω φιλοσοφία. Αυτήν που υποδεικνύει ο «Ηδυσμένος Λόγος».

Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Οι χρήστες είδαν επίσης