€ 10,00

μεταχειρισμενα Η συνωμοσία του υδροχόου

i sinomosia tou idrochoou
Η συνωμοσία του υδροχόου
Η συνωμοσία του υδροχόου
Η συνωμοσία του υδροχόου
Η συνωμοσία του υδροχόου
Η συνωμοσία του υδροχόου
Η συνωμοσία του υδροχόου
Περιγραφή

Η συνωμοσία του υδροχόου - Μαίριλυν Φέργκυσον

Ελευθερία και μεταμόρφωση στην εποχή μας

Εκδόσεις: Κάλβος

Σελίδες: 562

Στους δύσκολους καιρούς των μεγάλων αλλαγών και των κρίσεων, σαν αυτούς που διερχόμαστε σήμερα, οι άνθρωποι υποχρεώνονται να αναζητήσουν κάποια νέα δομή, ένα νέο νόημα, ένα αλλιώτικο σύστημα αξιών, την ελπίδα και την υπέρβαση των συνθηκών και του ορίζοντα που προκάλεσαν την κρίση. Μέσα στο χάος της ανάστατης εποχής μας, ένα πανίσχυρο ρεύμα -«κίνημα»; «συνωμοσία»; «άμυνα»;- εξελίσσεται στις αναπτυγμένες χώρες και στρώνει πάλι το τραπέζι για τον καινούργιο Μυστικό Δείπνο του πολιτισμού.
«Πρόκειται για τη Συνωμοσία του Υδροχόου», μας λέει η Μαίριλυν Φέργκυσον σ αυτό το διάσημο βιβλίο της. Και αποκαλύπτει με αδιάσειστα στοιχεία τις διαστάσεις αυτής της «συνωμοσίας» σε κάθε χώρο ζωής: Στην πολιτική, στις επιχειρήσεις, στην ιατρική, στην παιδεία, στην οικογένεια, στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αντλώντας άφθονο υλικό από τα σύνορα της επιστήμης του καιρού μας, και ιδιαίτερα από την επιστήμη του εγκεφάλου, και στηριγμένη σε αμέτρητες μαρτυρίες προσωπικής εμπειρίας, εξετάζει το «περιεχόμενο», την ουσία του νέου κινήματος: Τη βαθειά πνευματικότητά του, τον ολιστικό και απελευθερωτικό χαρακτήρα του, τη δικτυακή δομή του, την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του ανθρώπου.
Μήπως είναι πολύ αισιόδοξο αυτό το βιβλίο; Μπορεί. Αλλά τη στιγμή που έχουμε αποφασίσει να μην τραβήξουμε τον δρόμο της αυτοκτονίας, η αισιοδοξία είναι αναγκαία σαν την ανάσα μας. Η Συνωμοσία του Υδροχόου είναι μια απερίφραστη κατάφαση στη ζωή, ένα από τα πιο γοητευτικά βιβλία των τελευταίων ετών, ένα μήνυμα ελπίδας για τον καθένα μας.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Οι χρήστες είδαν επίσης