€ 6,80

μεταχειρισμένα ΒΙΒΛΙΟ Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΟΝΤΙΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ NORDBO MADS-PEDER ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Γλώσσα
Ελληνικά
Κατάσταση
Σαν καινούργιο

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΟΝΤΙΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ NORDBO MADS-PEDER
Ξενόγλωσσος τίτλος ODINS LABYRINT
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗ
Σελίδες: 432
Ύψος: 20.5
Πλάτος: 14
Θέματα: Μυθιστορήματα
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, ο νεαρός σπουδαστής Ματίας εμπλέκεται σε μια σειρά από επικίνδυνα και μυστηριώδη γεγονότα, που τον οδηγούν στις ρίζες του χριστιανισμού και της νορβηγικής μυθολογίας. Ερευνώντας τους ρούνους, βρίσκει την απόδειξη ότι ο Όντιν υπήρξε πραγματικά και ότι η ιστορία του Ιησού βασίζεται σε αυτή τη μορφή της νορβηγικής μυθολογίας.
Στην πορεία της ανθρώπινης ιστορίας αυτά τα γεγονότα έχουν αποκρυφτεί από παράνομες, καθολικές αδελφότητες που είναι πρόθυμες να σκοτώσουν για να διατηρήσουν το μυστικό. Τώρα το ερώτημα είναι εάν κινδυνεύει και ο Ματίας... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW
ΕΛΤΑ
COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

Οι χρήστες είδαν επίσης