€ 35,00

μεταχειρισμένα Bayonetta 2 Nintendo Switch

Αυτός ο πωλητής δωρίζει μέρος των εσόδων του για καλό σκοπό. Μάθε περισσότερα
Πλατφόρμα
Nintendo Switch
Είδος
Action
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Bayonetta 2 Nintendo Switch

Σε αυτήν την κορυφαία συνέχεια του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς παιχνιδιού δράσης Bayonetta, οι παίκτες θα βρίσκονται στην άκρη των θέσεων τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Γεμάτο με συγκλονιστικές μάχες και υπέροχες σκηνές, αυτό το παιχνίδι δεν εγκαταλείπει ποτέ τη δράση. Πολεμήστε πάνω από ένα τζετ καθώς πετά στα ύψη μέσα από μια πόλη στο κέντρο της πόλης. Δούκας εναντίον ενός γίγαντα Κύκλωπα, ο οποίος κουβαλά ένα μαστίγιο για ένα χέρι, πάνω από ένα τρένο με ταχύτητα. Και ανεβείτε στους ουρανούς σε έναν αγώνα ενάντια σε έναν δαιμονικό δράκο ενώ ανεβαίνετε στην κορυφή ενός ουρανοξύστη.
Οπλισμένη με νέα όπλα και ικανότητες, η Bayonetta μπερδεύει τους εχθρούς της από τις νέες της κινήσεις και τις επιθέσεις βασανιστηρίων. Σε αντάλλαγμα για μαγικούς πόντους, μπορεί να απελευθερώσει μια νέα ικανότητα που ονομάζεται Umbran Climax για να καλεί δαιμονικά τέρατα και να εκτελεί ισχυρές επιθέσεις επανειλημμένα.
Επιλέξτε ανάμεσα στα στυλ αναπαραγωγής Normal και Touch. Η κανονική λειτουργία αντιπροσωπεύει το σχήμα τεχνικού ελέγχου που είναι μοναδικό για την Bayonetta, ένα αναγνωρισμένο σύστημα ελέγχου που λατρεύουν οι λάτρεις του προηγούμενου παιχνιδιού και όλοι οι λάτρεις των παιχνιδιών δράσης θα απολαύσουν. Η λειτουργία αφής, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ένα πιο βολικό στυλ παιχνιδιού για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια δράσης ή απλά αναζητούν μια νέα περιστροφή στη δράση.

ΥΣ:MONO TO ΚΑΣΕΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΙ..
ΥΣ1:ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ BOXNOW ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ..
ΥΣ2:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 3000 ΤΙΤΛΟΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ...
ΥΣ3:ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ CFW ΣΕ ΚΟΝΣΟΛΕΣ SWITCH ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ.....