€ 12,00

μεταχειρισμένα Pizza art - Ένα βιβλίο για την τέχνη της σπιτικής πίτσας, με όλα τα μυστικά μέσα σε λίγες σελίδες.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Σήμερα δεν υπάρχουν μυστικά. Μέσα σε αυτό το μικρό βιβλίο μου, θα σας αποκαλύψω τα πάντα, για την πίτσα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα γίνετε οι top του είδους. Θα ανακαλύψετε ότι τα μυστικά βρίσκονται στην απλότητα. Έτσι όσο πιο απλή είναι η συνταγή της πίτσας, τόσο και πιο νόστιμο είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η πίτσα είναι ένα λαϊκό έδεσμα και αποτέλεσμα της «φτωχής» κουζίνας, που μας έχει δώσει απίστευτες νοστιμιές, στην πορεία της ανθρώπινης γαστρονομίας. Η δική μου πορεία περνάει μέσα από τις συνταγές με βάση τα λαδερά, τις ντοματόσουπες, την φασολάδα, τις φακές την πίτσα και τόσα άλλα φαγητά, χωρίς την παρουσία κρέατος.

Ακουμπήστε λοιπόν επάνω μου, για να ταξιδέψουμε μαζί, στον κόσμο της γευστικής πανδαισίας, που μας επιφυλάσσουν οι Ελληνικές πίτσες, που έχω δημιουργήσει για εσάς. Τα εικοσιπέντε χρόνια πείρας στην κουζίνα μου, στήνοντας πίτσες για μένα και την οικογένειά μου, πιστεύω ότι είναι η εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι ένας άνθρωπος της διπλανής σας πόρτας και όπως τα κατάφερα εγώ, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε κι εσείς.

Με αγάπη
Κωνσταντίνος Α. Δεληγιάννης