€ 59,00

μεταχειρισμένα Φορητός Εκκινητής Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12V με Φακό / Power Bank / USB

Κατάσταση
Καινούργιο

Ο Εκκινητής Μπαταρίας έχει σχεδιαστεί για την εκκίνηση κινητήρων εσωτερικής καύσης όπως αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών κ.α.

Διαθέτει ενσωματωμένο εύχρηστο φακό LED ο οποίος θα σας εξασφαλίσει ισχυρό φωτισμό όταν χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσετε σε συνθήκες με χαμηλή ορατότητα.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με λειτουργία Powerbank και 2 εισόδους USB. Απλά συνδέστε και φορτίστε το smartphone, το tablet, το smartwatch, τη φωτογραφική μηχανή, τη βιντεοκάμερα ή το φορητό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB 4in1.
Η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι για τη διαθέσιμη ενέργεια σε κάθε περίσταση. Χρησιμοποιώντας τον εκκινητή TM15, δεν θα φροντίσετε μόνο για την εκκίνηση μιας αδύναμης μπαταρίας στο αυτοκίνητό σας ή σε άλλο όχημά, διότι είναι εξίσου κατάλληλο για χρήση και σαν power bank για τη φόρτιση άλλων ηλεκτρονικών συσκευών καθώς διαθέτει δύο εισόδους USB που παρέχουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες.Ο ενσωματωμένος φακός μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητος όταν προκύπτουν επείγοντα περιστατικά τη νύχτα ή σε χώρους όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε φως.

Επιπλέον, ο εκκινητής διαθέτει σφυρί έκτακτης ανάγκης για να σας βοηθήσει σπάζοντας εύκολα κάποιο από τα τζάμια σε περίπτωση εγκλωβισμού μέσα στο αυτοκίνητο.

Ένας εκκινητής μπαταρίας χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει ένα όχημα όταν η μπαταρία του έχει εξαντληθεί ή είναι αδύναμη. Αν η μπαταρία π.χ του αυτοκινήτου δεν έχει αρκετή ισχύ για να εκκινήσει τον κινητήρα, ο εκκινητής παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για να τον ξεκινήσει.
Συνεπώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φορτιστής μπαταριών καθώς διαθέτει μόνο λειτουργία εκκίνησης.
Ρεύμα εξόδου: 5V-4A, Jump Start 12V
Μέγιστο στιγμιαίο ρεύμα: 600A για 3 δευτερόλεπτα
Ρεύμα εκκίνησης: 300A
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20° C / + 60 ° C
Χωρητικότητα: 69800 mAh
Τύπος μπαταρίας: Li-Polymer
Είσοδος: 12V / 1A
Τάση DC 12V

Το Σετ Περιλαμβάνει:
-Φορητό εκκινητής μπαταρίας 
-Τσιμπίδες από καθαρό χαλκό
-4 σε 1 USB charging cable (Ακροδέκτη για Iphone 3.4.5.6, ipad 1.2, smartphone, micro usb)
Φορτιστή AC/DC Adapter
-Καλώδιο φόρτισης αναπτήρα αυτοκινήτου
-Θήκη μεταφοράς
-Οδηγίες χρήσης