€ 619,00

μεταχειρισμενα Samsung RS66A8100S9 Ψυγείο/καταψύκτης Side by Side 647L (411+236) NoFrost Inox (Εκθεσιακό Β)

Samsung RS66A8100S9 psigio/katapsiktis Side by Side 647L (411+236) NoFrost Inox (ekthesiako v)
Samsung RS66A8100S9 Ψυγείο/καταψύκτης Side by Side 647L (411+236) NoFrost Inox (Εκθεσιακό Β)
Samsung RS66A8100S9 Ψυγείο/καταψύκτης Side by Side 647L (411+236) NoFrost Inox (Εκθεσιακό Β)
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Εκθεσιακό προϊόν σημαίνει ότι ένα προϊόν είναι πλήρως λειτουργικό αλλά παρουσιάζει κάποια σημάδια χρήσης. Τα γράμματα Α, Β ή Γ υποδηλώνουν την ποιότητα μιας ανακαινισμένης συσκευής με βάση την αισθητική της κατάσταση, την προηγούμενη χρήση ή συσκευασία της. Π.χ. μια ανακαινισμένη συσκευή βαθμού Β διαθέτει μερικές ελαφριές γρατσουνιές ή λακούβες.

Αγοράστε πιστοποιημένα ανακαινισμένα προϊόντα ανάμεσα σε αμέτρητες καθημερινές προσφορές από το the clever market στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Κάθε προϊόν είναι πλήρως ελεγμένο από επαγγελματίες τεχνικούς και συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους, βάση της Ευρωπαικής νομοθεσίας για τα εκθεσιακά προιόντα.

Οι ηλεκτρικές συσκευές αξίας 250€ και άνω αποστέλονται δωρεάν μέχρι τον νομό Θεσσαλονίκης την Σόφια και το Βουκουρέστι. Η περαιτέρω μεταφορά επιβαρύνει τον πελάτη.ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SPACEMAX™

Αποθηκεύστε περισσότερα τρόφιμα με μεγάλη χωρητικότητα 634 λίτρων, όλα σε τυπικό μέγεθος βάθους 600 mm για να χωρέσουν τέλεια στην κουζίνα σας. Η τεχνολογία μόνωσης SpaceMaxTM επιτρέπει πολύ λεπτότερους τοίχους για μεγαλύτερη χωρητικότητα στο εσωτερικό, χωρίς να κάνει το προϊόν πιο ογκώδες.

Επιλέξτε 5 τρόπους μετατροπής κατ’ απαίτηση

SMART CONVERSION™
Απολαύστε την απόλυτη ευέλικτη αποθήκευση με το Smart Conversion™. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Twin Cooling, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ 5 λειτουργιών. Απλώς μετατρέψτε τον καταψύκτη σας σε ψυγείο για να αποθηκεύσετε περισσότερα φρέσκα τρόφιμα. Κλείστε το ψυγείο ή την κατάψυξη* για εξοικονόμηση ενέργειας. Ή χρησιμοποιήστε την κατάψυξη ως μικρό ψυγείο.

Περισσότερη φρεσκάδα

VENTILATED COOLING PLUS (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TWIN COOLING™)
Το Ventilated Cold Plus συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του αεριζόμενου κρύου (χωρίς παγετό, ομοιόμορφη θερμοκρασία) με την τεχνολογία Twin Cooling™ για να διατηρεί το φαγητό σας στις καλύτερες συνθήκες. Το Ventilated Cold Plus διατηρεί έτσι ένα βέλτιστο επίπεδο υγρασίας στο ψυγείο και διατηρεί την ποιότητα ακόμη και των πιο ευαίσθητων τροφίμων.

Τέλεια ενσωμάτωση στην κουζίνα

Οι ρευστές και κομψές γραμμές του επιτρέπουν σε αυτό το ψυγείο να ταιριάζει τέλεια σε σύγχρονες κουζίνες.

Ήσυχο και ενεργειακά αποδοτικό

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ INVERTER
Απολαύστε λιγότερο θόρυβο και μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς συμπιεστές, ο Digital Inverter Compressor προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητά του βάσει της ζήτησης ψύξης. Είναι επομένως πιο ήσυχο από το εσωτερικό μιας βιβλιοθήκης, παράγοντας μόνο 37dB(B). Συμμορφώνεται επίσης με τους νέους κανονισμούς ενέργειας, εξοικονομώντας χρήματα.

Εύκολη πρόσβαση

Ο έλεγχος εύκολης πρόσβασης αναδεικνύει τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό καθώς κρύβεται διακριτικά στο εσωτερικό του ψυγείου. Τα χειριστήρια είναι προσβάσιμα, ακόμη και από αναπηρικό καροτσάκι, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το ένα χέρι, γεγονός που εγγυάται καλύτερη προσβασιμότητα για άτομα με αναπηρία.

Συνεχής φρεσκάδα

Διατηρήστε τη φρεσκάδα, τη γεύση και την υφή του φαγητού περισσότερο. Η προηγμένη μόνωση μειώνει τις διακυμάνσεις, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Η τεχνολογία Digital Inverter επίσης ανιχνεύει και ελέγχει τη θερμοκρασία με ακρίβεια.

Γρήγορη ψύξη και κατάψυξη

Απολαύστε γρήγορη απόδοση ψύξης. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, η λειτουργία γρήγορης ψύξης και γρήγορης κατάψυξης σάς επιτρέπει να ανανεώσετε γρήγορα τα παντοπωλεία σας ή να καταψύξετε τα φαγητά σας.

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας : 389 kWh
Κλιματική τάξη : SN-T
Κατάταξη κατάψυξης με αστέρια : ****
Μορφή : Ελεύθερο
Χρώμα : Επιπλατινωμένο ανοξείδωτο ατσάλι
Αριθμός θυρών : 2
Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος : 10 π.μ.
Ελεγχος : Ηλεκτρονικός
Εσωτερικός φωτισμός : Εσωτερικός φωτισμός LED
Τύπος(οι) κρύου : Αεριζόμενο κρύο
Αεριζόμενο κρύο : Απόλυτο αεριζόμενο κρύο
Ψυκτικό αέριο : R 600A
κινητήρας μετατροπέα : Ναί
Συναγερμός ανοιχτής πόρτας : Ναί
Συνολική μικτή χωρητικότητα : 682 λίτρα
κατηγορία θορύβου : VS
Επίπεδο θορύβου : 36dB(A)
Επίπεδο ηχητικής πίεσης (SPL) : 39dB(A)

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης