Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Ρόμπιν

rompin
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Ρόμπιν
Φύλο
Αρσενικό
Μέγεθος
Μικρό
Ηλικία
5
Ράτσα
Ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Αποπαρασιτωμένο
Στειρωμένο
Εμβολισμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Για τον Ρόμπιν μας ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής. Μας είπαν ότι σέρνει τα πίσω πόδια σαν παράλυτος και πως δεν μπορούσε να περπατήσει. Όντως, μόλις φτάσαμε αντικρίσαμε ακριβώς αυτό. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα όπου στις ακτινογραφίες ευτυχώς δε φάνηκε κάποιο σπάσιμο. Οπότε έλαβε φαρμακευτική αγωγή, η οποία τον έκανε να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια του και πάλι. Φιλοξενείται προσωρινά και αναζητεί την παντοτινή του οικογένεια!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Ο Ρόμπιν υπολογίζουμε πως είναι γεννημένος τον Μάιο του 2021. Είναι ένα γουργουριστό γατάκι, παιχνιδιάρικο και αξιαγάπητο. Χρησιμοποιεί κανονικά την άμμο του και συμβιώνει άψογα με γάτες και σκυλιά.

Θα δοθεί με συμβόλαιο φιλοξενίας και καταχωρημένο microchip στο σωματείο μας, μέχρι να πραγματοποιηθεί η στείρωση του στην κατάλληλη ηλικία. Ύστερα θα γίνει η επίσημη υιοθεσία και καταχώρηση του microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα. Δίνεται αποκλειστικά για εντός σπιτιού και χωρίς πρόσβαση σε εξωτερικό ή σε γειτονικό χώρο. Πλέγμα ή δίχτυ στο μπαλκόνι θα εκτιμηθεί και θα μετρήσει θετικά.

Τηλ. Επικ. 69******** - Φένια.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης