€ 16,00

μεταχειρισμενα Φλουρί Χρυσό νόμισμα Βυζαντινό αντίγραφο 24Κ 3macro επίχρυσο Βασιλόπιτα

Χώρα
Ελλάδα
Κατάσταση
Καινούργιο

24 Καράτια επιχρυσωμένο νόμισμα, πιστο αντίγραφο της Βυζαντινής εποχής, γνωστο και ως "Χρυσο φλουρί"
Το συγκεκριμένο χρυσο νόμισμα το εξέδωσε ο Ηράκλειος ο Πρεσβύτερος κατά την εξέγερσή του. Εμφανίζεται ο ίδιος με τον γιο του στη μία όψη. Στην άλλη όψη, σταυρός επί βάσης με τέσσερις βαθμίδες. Επιγραφές DN ERACLIO CONSUL I / VICTORIA CONS. ABIA CONOB.
Ο Ηράκλειος ο Πρεσβύτερος (πέθανε το 610) ήταν Βυζαντινός στρατηγός πιθανότατα με καταγωγή από την Αρμενία, γιος του ήταν ο κορυφαίος Βυζαντινός αυτοκράτορας Ηράκλειος.
Μέγεθος: πιστο αντίγραφο, διαστάσεις: Δείτε τις φωτο.
Απίστευτη ομοιότητα με τα νομίσματα εκείνης της εποχής, τόσο οπτικά, οσο και στο μέγεθος ( ακριβές μέγεθος ), στη σύσταση του υλικού ( επιχρυσωμένο αντίγραφο - εξωτερικά καθαρός χρυσός 24Κ ) όσο και στο ακριβές βάρος.

Πεδίο εφαρμογής: Περα απο τη Βασιλόπιτα οπου αν τοποθετηθεί που θα πάρει μια άλλη συμβολική αξία την πρωτοχρονιά - ενδείκνυται και ως ενα πανέμορφο δωρο, για σοβαρούς συλλέκτες, αναμνηστική συλλογή νομισμάτων, αναμνηστικό δώρο, χειροτεχνίες διακόσμησης, πεδία κατασκευής κοσμημάτων - μενταγιόν κ.λπ.

Επισης, χρήσεις: για θέατρο, κινηματογράφο, διαφημίσεις, αλλά και για λόγους ασφαλείας: σε περίπτωση ληστείας στο χώρο σας, υποδεικνύετε που εχετε κρυμμένο το.... θησαυρό σας!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε ειναι δικιές μας - έχουν τραβηχτεί απο εμάς - και απεικονίζουν ακριβώς το προϊόν που πρόκειται να παραλάβετε.

Αποστέλλεται σε όλη την Ελλαδα σε προσεγμένη συσκευασία δωρου.

Για περισσοτερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του VEDORA

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης