€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 5,00

μεταχειρισμενα Δύο Τζόκεϊ Ελληνικού Στρατού Jockey Καπέλα ΕΣ χορηγία Ελληνικός Στρατός Greek Army νεοσύλλεκτος Εθνόσημο Καπέλο Στρατιώτη Φαντάρος Soldier Hat μέγεθος 58 και τα δύο Καθαρά Η τιμή αφορά και τα δυο

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλούνται δύο Τζόκεϊ χορηγία του Ελληνικού Στρατού,είναι σε καλή κατάσταση και τα δύο, μέγεθος 58 και τα δύο,το ένα εκ των δύο έχει μέσα γραμμένα αλλά με πλύσιμο/τρίψιμο σίγουρα φεύγουν,είναι καθαρά και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.Δειτε όλες τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει εάν επιθυμείτε περισσότερες η οποιαδήποτε πληροφορία ενημερώστε με σε πμ.
Η τιμή αφορά και τα δύο μαζί.

Τιμή 5 ευρώ

️Περιοχή για χέρι με χέρι αυστηρά Πειραιά️ στα μέρη μου(ρωτήστε με το ακριβές σημείο) εναλλακτικά αποστολή με ΕΛΤΑ+3.50 ευρώ μεταφορικά, υπάρχει και η επιλογή για BOX NOW, σύμφωνα με τους όρους της VENDORA για περισσότερες πληροφορίες της συναλλαγής στείλτε μου πμ να σας ενημερώσω σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες.
Είμαι χρόνια σε διάφορες σελίδες/γκρούπς με εκατοντάδες θετικές αξιολογήσεις.Μην ξεχάσετε να με "ακολουθήσετε" στο "Vendora" για να βλέπετε πρώτοι τις νέες καθημερινές προσθήκες. Στέλνω το δέμα το πολύ εντός δύο εργάσιμων ημερών χωρίς καθυστερήσεις!
️ Ευχαριστώ πολύ.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης