€ 14,00

μεταχειρισμενα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ14Ε Ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού προσώπου

dorean  metaforika gia oli tin ellada14e ilektriki vourtsa katharismou prosopou
ΔΩΡΕΑΝ  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ14Ε Ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού προσώπου
ΔΩΡΕΑΝ  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ14Ε Ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού προσώπου
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ14Ε Ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού προσώπου
Ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού προσώπου με 2 ταχύτητες και διαθέτει 4 αξεσουάρ: βούρτσα προσώπου, μαλακό σφουγγάρι, κεφαλή μασάζ και κεφαλή απολέπισης.
Η βούρτσα είναι ιδανική για περιποίηση προσώπου για να κάνει το δέρμα λείο και όμορφο. Είναι εύκολη στη χρήση, άνετη και πρακτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται) και οι διαστάσεις του προϊόντος είναι 130x45x87mm
Τα προϊόντα μας είναι όλα καινούργια, στις συσκευασίες τους όπως τα εισάγουμε, ή τα παραλαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας. dealmarket.store

Στην αναγραφόμενη τιμή των προϊόντων προστίθενται τα έξοδα μεταφοράς και η αντικαταβολή εφόσον δεν έχουν πληρωθεί με διατραπεζικό τρόπο. Για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σύμφωνα με την οδηγία του 2014 της ΕΕ έχετε δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, σφραγισμένα, χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία η να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία η το προϊόν καθεαυτό. Σε περίπτωση που το dealmarket.store διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση η την επιστροφή χρημάτων. Το κόστος επιστροφής του προϊόντος η των προϊόντων προς την έδρα μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.
To dealmarket.storeέχει τηνυποχρέωση να σας εξοφλήσει εντός 14 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε.
Δεν επιστρέφονται:
Προϊόντα που έχουν αποσυσκευαστεί ή που έχουν τύχει ειδικής παραγγελίας από ένα πελάτη ανάλογα με τις διαστάσεις, ή προϊόντα που έχουν μεταποιηθεί ή εκτυπωθεί κατά παραγγελία του πελάτη ή κατά την πρωτοβουλία του ίδιου του πελάτη, δεν επιστρέφονται. Επίσης, προϊόντα σε προσφορά αλλάζονται μόνο με προϊόντα προσφοράς.
Σε όλα τα άλλα προϊόντα γίνονται δεκτές επιστροφές.
Προσοχή:
Θα πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα σας, εντός 48 ωρών από την στιγμή που τα παραλάβατε ώστε να διαπιστώσετε, ότι είναι τα προϊόντα που παραγγείλατε και ότι η συσκευασία τους είναι σε καλή κατάσταση.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές των προϊόντων.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης