€ 12,00

μεταχειρισμενα Μυστικές συνταγές ομορφιάς με υλικά της κουζίνας, καλλυντικά, fresh line

Είδος
Χόμπυ

Μυστικές συνταγές ομορφιάς με υλικά της κουζίνας
(ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Από τις Εκδόσεις Φερενίκη το βιβλίο της Μαύρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου

Σε άριστη κατάσταση!
Βιβλιο απο την οικογενειακή μας συλλογή!

Μπορούμε να το στείλουμε με ταχυδρομείο αλλά και με boxnow. Αν σας βολεύει καλυτερα με boxnow θα παρακαλούσα επειδη δεν έχουμε box στο μερος μας αν ειναι εύκολο η συναλλαγή να γίνει μέρα Τριτη ή Τετάρτη για να μπορέσουμε να το στείλουμε την Παρασκευή γιατι κάθε βδομάδα πηγαίνουμε στον Βόλο τη συγκεκριμένη μέρα!

Διαστάσεις: 14 x 21 cm
Σελίδες: 180

Έχετε σκεφτεί ποτέ να μπείτε στην κουζίνα για να φτιάξετε μια κρέμα… προσώπου, ένα σαμπουάν ή μία οδοντόκρεμα;

Η Fresh Line, η εταιρεία φρέσκων χειροποίητων καλλυντικών που εδρεύει στην Ελλάδα και επεκτείνεται σε όλον τον κόσμο, αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματικής επιτυχίας με πολύ παλιές ρίζες. Η Μάυρα Βαγιωνή- Στασινοπούλου, απόγονος μιας ατελείωτης διαδοχής από μυστηριώδεις, λαμπερές γιαγιάδες, κληρονόμησε τις μυστικές συνταγές ομορφιάς, που με τη συνδρομή της βοτανοθεραπείας, της αρωματοθεραπείας, τη μελέτη αρχαίων συγγραμμάτων, τις μακροχρόνιες δοκιμές και την εμπειρία της εξέλιξε και προσάρμοσε στην εποχή μας και στις ανάγκες της.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων από την ίδρυση του ομίλου, η κα Στασινοπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά μερικά από τα μυστικά των συνταγών της και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μαγειρεύοντας… την ομορφιά, την υγεία και τη λάμψη του εαυτού σας και όλων όσων αγαπάτε.