€ 13,00

μεταχειρισμένα Tp link modem router

Κατάσταση
Καινούργιο

Είναι καινούριο, σφραγισμένο με τις ζελατίνες του. Το TD-W8961N είναι μία συσκευή all-in-one, η οποία είναι σχεδιασμένη για να παρέχει στους τελικούς χρήστες μία ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική λύση τόσο για το σπίτι όσο και για μικρές επιχειρήσεις. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα ασφαλές ασύρματο δίκτυο και να μοιραστείτε μια σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας, ενώ έχετε πρόσβαση σε κοινόχρηστα αρχεία, μουσική, φωτογραφίες και εκτυπωτές με πολλούς υπολογιστές.
Το TD-W8961N κάνει τη δουλειά πολλών συσκευών δικτύωσης συσκευασμένων σε μια κομψή συσκευή. Συνδυάζοντας τις λειτουργίες DSL modem υψηλής ταχύτητας, 4-θυρου 10/100Mbps NAT router και ασύρματου N access point αυτή η συσκευή εξαλείφει την ανάγκη αγοράς πολλαπλών συσκευών για πρόσβαση και κοινή χρήση μιας σύνδεσης Internet υψηλής ταχύτητας.
Συμμορφώνεται με τα πρότυπα IEEE802.11n, για ασύρματη μετάδοση με ταχύτητες έως 300Mbps. Ενσωματώνει τεχνολογία MIMO, διαθέτει δύο αποσπώμενες πανκατευθυντικές κεραίες για καλύτερη ασύρματη απόδοση, ρυθμούς μετάδοσης, σταθερότητα και κάλυψη. Θα έχετε 15 φορές περισσότερη ταχύτητα και 5 φορές μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές 11g, ώστε να μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση της DSL σύνδεσής σας, καθώς και κοινή χρήση φωτογραφιών, μουσικής, αρχείων ή και να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που απαιτούν πολύ bandwidth, όπως το ασύρματο HD video streaming (που δεν υποστηρίζεται από τις συσκευές 11g), από οποιοδήποτε σημείο σε ολόκληρο το σπίτι σας ή ακόμη και στον κήπο!
Η θύρα VLAN συνδέει συγκεκριμένες θύρες LAN και PVC σε διαφορικές υπηρεσίες, όπως η IPTV. Το ενσωματωμένο QoS engine παρέχει διάφορες πολιτικές QoS ώστε να ταξινομείται σωστά το Internet traffic για να έχετε ομαλό IPTV streaming και online gaming χωρίς καθυστερήσεις. Συνεπώς, θα μπορείς ν απολαύσεις τα πλεονεκτήματα ενός δικτύου με ομαλή ροή, χωρίς να ανησυχείς για τον φόρτο. Συνδυασμένο με λειτουργίες IGMP multicast και IGMP snooping, το TD-W8961N αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογές πολυμέσων.
Χρησιμοποιεί NAT και SPI (stateful packet inspection) firewall για να ελέγχει τα περιεχόμενα των εισερχόμενων πακέτων πριν μπουν στο δίκτυο, εμποδίζοντας πιθανές επιθέσεις μέσω Internet. Για επιπλέον άνεση, υποστηρίζει έλεγχο πρόσβασης βάσει διευθύνσεων MAC, IP, domain name ή εφαρμογών, όπως το MSN ή το Yahoo Messenger, ώστε οι γονείς και οι διαχειριστές των δικτύων να μπορούν να καθορίζουν πολιτικές πρόσβασης για τα παιδιά και για το προσωπικό αντίστοιχα.

Εκτός από τη δυνατότητα ρύθμισης μέσω ιστοσελίδας, το TD-W8961N παρέχει και τα TR-069 και SNMP, τα οποία ενημερώνουν αυτόματα το firmware της συσκευής και άλλες ρυθμίσεις, αμέσως μόλις γίνουν διαθέσιμα από τον ISP. Όλες αυτές οι λειτουργίες βοηθούν τους χρήστες να βελτιώνουν την ασφάλεια των δικτύων τους και να κάνουν πολύ ευέλικτη τη διαχείρισή τους.