€ 7,99

μεταχειρισμενα ''ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ'' ΟΘΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Είδος
Επιστήμες

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ'', ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 7,99 EURO MONO, ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ!

Παρουσίαση
Το έργο αυτό γράφτηκε με τη φιλοδοξία να αποτελέσει πλήρες βοήθημα των σπουδαστών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αποτελεί μία ευκολονόητη εισαγωγή στον μαθηματικό λογισμό με στοιχεία αναλυτικής γεωμετρίας, άλγεβρας και ανάλυσης. Ένα πλήθος παραδειγμάτων και εφαρμογών βοηθούν στην εμπέδωση των εννοιών, αλλά και καθιστούν τους σπουδαστές ικανούς για τη μελέτη υπαρκτών προβλημάτων σε άλλους τομείς της επιστήμης, που τα Μαθηματικά δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά εργαλείο για τη σωστή προσέγγιση της πραγματικότητας.
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι στο βιβλίο αυτό, εκτός από την απαραίτητη θεωρία υπάρχουν 450 τουλάχιστον υποδειγματικά λυμένες εφαρμογές και πάνω από 1000 ασκήσεις με απαντήσεις και υποδείξεις, όπου φυσικά χρειάζονται. Ελπίζουμε ότι το έργο αυτό θα αποτελέσει ουσιαστικό βοήθημα για τους σπουδαστές και χρήσιμο βιβλίο για τους συναδέλφους. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα
Διανύσματα
Η ευθεία στο επίπεδο
Κωνικές τομές
Στοιχεία γραμμικής άλγεβρας
Πίνακες - Ορίζουσες - Γραμ. Συστήματα
Συνδυαστική
Πραγματικές συναρτήσεις - Ακολουθίες
Όριο - συνέχεια συνάρτησης
Παραγώγιση
Ολοκλήρωση
Διαφορικές εξισώσεις
Πραγματικές συναρτήσεις πολλών μεταβλητών
Όριο - Συνέχεια - Μερική παράγωγος
Πολλαπλή ολοκλήρωση
Στατιστικοί πίνακες
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης