€ 1,00

μεταχειρισμενα Brotherhood of the Wolf (Η Αδελφότητα των Λύκων),Τρόμου (horror) DVD,Μυστηρίου,Δράσης,Samuel Le Bihan,Mark Dacascos Director, Christophe Gans,Ελληνικοί υπότιτλοι Γαλλική Ταινία

Είδος
Θρίλερ
Ιστορική
Δράσης
Περιπέτεια
Τρόμου
Μετάφραση
Υπότιτλοι
Τύπος μέσου
DVD
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Τίτλος Ταινίας: Brotherhood of the Wolf (Η Αδελφότητα των Λύκων)
Ηθοποιοί: Samuel Le Bihan, Mark Dacascos, ?milie Dequenne, Vincent Cassel, Monica Bellucci
Σκηνοθεσία: Christophe Gans
Διάρκεια: 143 Λεπτά περίπου
Κατηγορία ταινίας: Τρόμου (horror),Περιπετεια,Μυστηρίου
Γλώσσα: Γαλλική Γλώσσα
Υπότιτλοι: Ελληνικοί Υπότιτλοι (Προαιρετικοί ,Δυνατότητας αφαίρεσης)

Περιγραφή ταινίας:
Η Ιστορία της αδελφότητας των λύκων ξεκινά το 1776 στην περιοχή του Ζεβοντάν, μια περιοχή που ταλανίζεται από τον φόβο του μυστηριώδους "κτήνους". Ο Σεβαλιέ Ντε Φρονσάκ, ένας επιδέξιος εξερευνητής και κυνηγός, έρχεται στην περιοχή, συνοδευόμενος από έναν Ινδιάνο που ακούει στο όνομα Τασκανόκα.

Οι κάτοικοι του Ζεβοντάν φοβούνται ότι ένα τερατόμορφο πλάσμα, λύκος με ανθρώπινη μορφή, πλανιέται στα δάση τους και προκαλεί τρόμο και κατακραυγές. Ο Σεβαλιέ αποφασίζει να ερευνήσει το μυστήριο αυτό και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το "κτήνος".

Καθώς ξεκινούν οι έρευνές του, ο Σεβαλιέ συναντά ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα του κτήνους και άλλους που φημολογούν για τις επιθέσεις του. Καταλήγει να συνειδητοποιήσει ότι πίσω από αυτές τις επιθέσεις κρύβεται μια σκοτεινή συνωμοσία εναντίον του στέμματος και της κυβέρνησης.

Καθώς συνεχίζει τις έρευνές του με τη βοήθεια του Τασκανόκα, ανακαλύπτει περισσότερες στοιχεία που αποκαλύπτουν την ύπαρξη μιας αδελφότητας, γνωστής ως "Η αδελφότητα των λύκων", που είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις και την πανικόβλητη κατάσταση στο Ζεβοντάν.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης