€ 99,00

μεταχειρισμενα ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΟΡΩΝΑ ΓΚΡΙ , Καθρέφτης με ξύλινο πλαίσιο, Κρεμαστός καθρέφτης τοίχου, Διακοσμητικοί καθρέφτες, Χειροποίητος παιδικός καθρέφτης λουλουδιών για τοίχο, Μοναδικό δώρο

Κατάσταση
Καινούργιο

Το αισθητηριακό παιχνίδι μπροστά σε έναν καθρέφτη μπορεί να κάνει τα παιδιά να αρχίσουν να πειραματίζονται με το πρόσωπο, το σώμα και τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, τις αντιδράσεις και την κίνησή τους. Η ενσωμάτωση καθρεφτών σε μαθησιακές εμπειρίες και η χρήση τους για τέχνη, σχέδιο, επεξηγηματική μάθηση και παιχνίδι μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική!
Η φαντασία μπορεί να βοηθήσει ένα παιδί να δημιουργήσει μαγεία και μπορείτε να εμπλακείτε μαζί του σε ουσιαστικές και εκπληκτικές εμπειρίες. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να εξερευνήσει και αναμφίβολα το μικρό σας θα κατακτήσει τον κόσμο!
Παράγουμε τα προϊόντα μας με φροντίδα και αγάπη, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια του παιδιού σας. Χρησιμοποιούμε υλικά πρώτης ποιότητας ώστε ο κύκλος ζωής του καθρέφτη να είναι μακρύς και να συνοδεύει το μικρό σας όλα αυτά τα χρόνια.
Στρογγυλές και προσεκτικά επεξεργασμένες άκρες σε ξύλο και καθρέφτη.
Ο καθρέφτης είναι ενσωματωμένος και επομένως δεν προεξέχει.
Ισχυρή κρεμάστρα με γάντζο ήδη τοποθετημένη για γρήγορο και ασφαλές κρέμασμα
Περιλαμβάνονται βίδες και πείροι
Ο καθρέφτης αποστέλλεται σε ένα ασφαλές κουτί που πρέπει να ξεβιδώσετε τη μία πλευρά του για να το ανοίξετε

Καθρέφτης σε διάμετρο 35cm ⌀
Στρογγυλές γωνίες
Μη τοξικά χρώματα
Χρώματα με βάση το νερό
Ακρυλικός καθρέφτης

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 40,0cm X 52,5cm

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης