€ 11,00

μεταχειρισμένα USB 2.0 Hub μετασχηματιστής τροφοδοσίας 7 Θυρών Multiple Expander Hub με διακόπτες και καλώδιο 30cm

Κατάσταση
Καινούργιο

• Πολλαπλές θύρες: Αυτός ο διανομέας USB 2.0 Hub Multi USB Splitter Ports Hub διαθέτει θύρες 4/7, παρέχοντας απεριόριστη συνδεσιμότητα για τις συσκευές σας.

• Συμβατότητα μετασχηματιστή ρεύματος: Σχεδιασμένος για να λειτουργεί με τροφοδοτικό, αυτός ο διανομέας διασφαλίζει ότι οι συσκευές σας λαμβάνουν σταθερή τροφοδοσία ρεύματος για βέλτιστη απόδοση.

• Επεκτάσιμος διανομέας USB: Με τον επεκτάσιμο σχεδιασμό του, αυτός ο διανομέας σάς επιτρέπει να συνδέετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, βελτιώνοντας την απόδοση της εργασίας σας.

• Καλώδιο 30cm: Το καλώδιο 30cm που παρέχεται με τον διανομέα εξασφαλίζει απεριόριστη πρόσβαση, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε τις συσκευές σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

• Ανθεκτικό πλαστικό υλικό: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, αυτός ο διανομέας έχει σχεδιαστεί για να αντέχει την συχνή χρήση διατηρώντας την ποιότητα και την εμφάνισή του.

• Ιδανικό για οικιακή χρήση: Αυτός ο διανομέας είναι τέλειος για οικιακή χρήση, προσφέροντας μια πρακτική λύση για τη διαχείριση των συνδέσεων της συσκευής σας.

Γενικά

Όνομα προϊόντος: USB 7-Port Hub (USB2.0)

Λειτουργικό σύστημα: Win95 sR2/98SE/Me/2000/XP/VISTA, Linux2.4 και os8.5 ή νεότερη έκδοση

Ρυθμός μετάδοσης: πλήρης ταχύτητα 480Mbps, μεσαία ταχύτητα 12Mbps, χαμηλή ταχύτητα 1,5Mbps

Τροφοδοσία: USB 5V/Peugeot

Θερμοκρασία λειτουργίας : 0 ℃ -70 ℃

Θερμοκρασία αποθήκευσης : 10 °C-90 °C

Εύρος υγρασίας HUB: 10% -90%

Εύρος υγρασίας αποθήκευσης HUB: 10% -90%

Φορητό: Ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά

Συσκευασία: 1 * Διανομέας USB 7 θυρών

Μέγεθος προϊόντος: 16,5cm * 3,5cm * 2,1cm

Χρώμα προϊόντος: μαύρο

Προσοχή

1. Αυτός ο διανομέας δεν συνιστάται για φόρτιση κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών, iPad κ.λπ. Χρησιμοποιείται μόνο για μετάδοση δεδομένων και έχει ισχύ φόρτισης 1Α. Ορισμένες συσκευές ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα συμβατότητας ή αδυναμία φόρτισης

2. Συγκρίνετε τις λεπτομερείς διαστάσεις με το μέγεθός σας. Λόγω της χειροκίνητης μέτρησης, μπορεί να υπάρχει απόκλιση μεγέθους 1-3 cm.

Σχετικά προϊόντα

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης