€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 8,00

μεταχειρισμενα Happy Meal BUMBLEBEE Transformers Animated McDonald's Hasbro 2008 Φιγούρα Δωράκι Μακ Ντόναλντς yellow car figure Robot Action Συλλεκτικό και Σπάνιο RARE COLLECTIBLE

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται ένα αυθεντικό Transformers που κυκλοφόρησε με το Happy Meal των Mc Donald's , πρόκειται για τον BUMBLEBEE απο Transformers Animated Hasbro 2008,δεν έχει σπασίματα,έχει μερικές χρωματικές φθορές και σκουριά στις βίδες από πίσω (καθαρίζουν εύκολα), μεταμορφώνεται κανονικά, δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει εάν επιθυμείτε περισσότερες η οποιαδήποτε πληροφορία ενημερώστε με σε πμ.

Τιμή 8 ευρώ

️Περιοχή για χέρι με χέρι αυστηρά Πειραιά️ στα μέρη μου(ρωτήστε με το ακριβές σημείο) εναλλακτικά αποστολή με ΕΛΤΑ+3.50 ευρώ μεταφορικά, υπάρχει και η επιλογή για BOX NOW, σύμφωνα με τους όρους της VENDORA για περισσότερες πληροφορίες της συναλλαγής στείλτε μου πμ να σας ενημερώσω σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες.
Είμαι χρόνια σε διάφορες σελίδες/γκρούπς με εκατοντάδες θετικές αξιολογήσεις.Μην ξεχάσετε να με "ακολουθήσετε" στο "Vendora" για να βλέπετε πρώτοι τις νέες καθημερινές προσθήκες. Στέλνω το δέμα το πολύ εντός δύο εργάσιμων ημερών χωρίς καθυστερήσεις!
️ Ευχαριστώ πολύ.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης