€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 4,00

μεταχειρισμενα One Piece Epic Journey Trading Cards Γυαλιστερή κάρτα Συλλεκτική σπάνια Nico Robin #31 Collection Collectible Card Panini Συλλογή

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πωλείται μια αυθεντική Συλλεκτική κάρτα από την συλλογή ONE PIECE EPIC JOURNEY TRADING CARDS της εταιρείας Panini , πρόκειται για την Nico Robin #31 σε Γυαλιστερή έκδοση (Σπάνια συγκριτικά με άλλες) .Είναι σε άψογη κατάσταση,δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει εάν επιθυμείτε περισσότερες η οποιαδήποτε πληροφορία ενημερώστε με σε πμ.

Τιμή 4 ευρώ

️Περιοχή για χέρι με χέρι αυστηρά Πειραιά️ στα μέρη μου(ρωτήστε με το ακριβές σημείο) εναλλακτικά αποστολή με ΕΛΤΑ+3.50 ευρώ μεταφορικά, υπάρχει και η επιλογή για BOX NOW, σύμφωνα με τους όρους της VENDORA για περισσότερες πληροφορίες της συναλλαγής στείλτε μου πμ να σας ενημερώσω σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες.
Είμαι χρόνια σε διάφορες σελίδες/γκρούπς με εκατοντάδες θετικές αξιολογήσεις.Μην ξεχάσετε να με "ακολουθήσετε" στο "Vendora" για να βλέπετε πρώτοι τις νέες καθημερινές προσθήκες. Στέλνω το δέμα το πολύ εντός δύο εργάσιμων ημερών χωρίς καθυστερήσεις!
️ Ευχαριστώ πολύ.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης