€ 5,90

μεταχειρισμένα ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ-ΑΡΙΘΜΟΙ-ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Παιδεία ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ

Γλώσσα
Ελληνικά
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ-ΑΡΙΘΜΟΙ-ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ Παιδεία
Τίτλος: ΑΡΙΘΜΟΙ
Συγγραφείς: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΠΑΣΑΝΗ - ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδόσεις: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Έτος: 2009
Κατηγορίες: Bιβλία γνώσεων για παιδιά
Κατάσταση:Πολύ καλή (Υπάρχει μικρή φθορά στην ράχη του βιβλίου).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Στο κεντρο το βιβλιο εχει ενα κενό που μπορεί να γραφτεί το όνομα του παιδιού
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ
Η σειρά "ερευνώ και μαθαίνω" απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου, των πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου, αλλά και σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς, "Αλφάβητο" και "Αριθμοί", έχουν στόχο την εξοικείωση του παιδιού με τα γράμματα, τους αριθμούς και τις βασικές αριθμητικές πράξεις.

Στα υπόλοιπα θεματικά βιβλία της σειράς, "Διατροφή", "Ζώα", "Επαγγέλματα" και "Μεταφορικά Μέσα", το παιδί καλείται να αναγνωρίσει και να αντιστοιχίσει την εικόνα που βρίσκεται σε κάθε παράθυρο με τη σωστή λέξη. Στόχος αυτών των βιβλίων είναι αφενός η πρακτική εφαρμογή των γνώσεων του αλφαβήτου και αφετέρου η απόκτηση εγκυκλοπαιδικών γνώσεων που σχετίζονται με το θέμα του κάθε βιβλίου, με τη βοήθεια και των κατάλληλων κειμένων που τα συνοδεύουν. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW
ΕΛΤΑ
COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης