€ 10,00

μεταχειρισμενα Ο ΠΟΥΡΟΣ ΗΡΩΣ

o pouros iros
Ο ΠΟΥΡΟΣ ΗΡΩΣ
Περιγραφή

Ο ΠΟΥΡΟΣ ΗΡΩΣ ΤΟΜΟΣ Β

του ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΑΛΠΙΓΚΤΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ Γ. ΑΚΟΚΑΛΙΔΗ

Οι τρικλοποδιές που δέχθηκε ο Πουρός ΗΡΩΣ από τους Δεινόσαυρους της πολιτικής σκηνής τον εμπόδισαν τελικά το 1985 να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης των Αοράτων, τις οποίες προώθησε ο Χ-1 στον Φιλόδοξο Αντρέα. Δεν εμπόδισαν όμως τον τελευταίο να παραμερίσει πολιτικά τον Ζηλόφθονα Μεγάλο, που είχε απαγάγει το πρώην Παιδί-Φάντασμα, για να μείνει εκείνος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και να εξουδετερώσει τον Γαλάζιο Εωσφόρο, ο οποίος άρπαξε τον Πουρό ΗΡΩΑ από τους απαγωγείς και του εμφύτεψε στο κεφάλι μία μικροσυσκευή υποταγής στην θέλησή του, για να επωφεληθεί και να αναδειχθεί πολιτικά. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το μπέρδεμα μεγάλωσε όταν η Δαιμονική Κόρη του Γαλάζιου Εωσφόρου ερωτεύτηκε τον θρυλικό ήρωα.
Με τον Β' τόμο της σειράς έρχεται στην επιφάνεια η αληθινή ιστορία του Φιλόδοξου Αντρέα, ο οποίος από γκαφατζής νοσοκόμος του αμερικανικού ναυτικού κατά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο, κατάφερε να γίνει ο Κολοσσός του Καστρίου, αλλά κυρίως ο μυστηριώδης λόγος για τον οποίο το Παιδί-Φάντασμα άφησε τελικά τον Δεκέμβριο του 1944μόνους και αβοήθητους τους συμπατριώτες του και τους Εγγλέζους ν' αντιμετωπίσουν τον πολιορκητή της Αθήνας Ε.Λ.ΑΣ.. Κι' αυτό παρ' ότι αρχικά ρίχτηκε, όπως ήταν το σωστό ν' αντιμετωπίσει και να σταματήσει την επελαύνουσα Αριστερά -η οποία πραγματοποιεί την πρώτη πανελλήνια εμφάνισή της σε περιπέτειές του- σε μια μάχη η οποία παρ' ολίγο να καταστήσει τα επόμενα χρόνια και τους δύο ανύπαρκτους. Το μυστικό βρισκόταν θαμμένο στην σκληρή μονομαχία του σε μια χαράδρα με τον καπετάν Γιώτη εκείνες τις μαύρες για την Ελλάδα ημέρες, όπου για να σωθεί ο θρυλικός ήρωας από το μαχαίρι του αδυσώπητου αντάρτη χρειάστηκε να βάλει το χέρι ο Τερματοφύλακας Που Σφύριζε... Κάτι όμως που είχε τίμημα, από λόγους ευγνωμοσύνης, να πιαστεί στον Ιστό της Κόκκινης Αράχνης.

Πρόκειται για τον Β' τόμο της παρωδίας των περιπετειών του Μικρού ΗΡΩΑ, οι οποίες συνδυάζονται με την σάτιρα πραγματικών γεγονότων της ελληνικής πολιτικής σκηνής, από τα οποία η δράση επηρεάζεται, αλλά και επηρεάζει την διαμόρφωσή τους. Όπως και στον Α' τόμο τα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζονται όπως τα τευχάκια του Μικρού ΗΡΩΑ, δηλαδή με έγχρωμο εξώφυλλο-οπισθόφυλλο και με αφήγηση που συνοδεύεται από ασπρόμαυρη εικονογράφηση και βινιέτες, ως μία ολοκληρωμένη αναφορά στο πρωτότυπο, στον μέγιστο δυνατό βαθμό από άποψη εμφάνισης
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τρόποι αποστολής
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης