€ 170,00

μεταχειρισμενα ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Douxlife Max Gaming Chair Adults Gamer Ergonomic Game Reclining High Back Support Racer Leather Office Computer Racing Chairs 2022

Κατάσταση
Καινούργιο

ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Douxlife® Max Gaming Chair Adults Gamer Ergonomic Game Reclining High Back Support Racer Leather Office Computer Racing Chairs 2022 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕXEI ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Μάρκα:Douxlife
Υλικό: Προσαρμοσμένο ανώτερο υλικό PU, περίπου 10CM στερεότυπο βαμβάκι υψηλής πυκνότητας
Raeclining: Max 160°
Λίκνισμα: Ανώτατο 15°
Ρύθμιση ύψους: Περίπου 17cm
Μαξιλάρια: Αφαιρούμενο προσκέφαλο &; οσφυϊκά μαξιλάρια
Μέγιστο φορτίο: 440lbs (200KG)
Χαρακτηριστικά:
【ΑΣΦΑΛΕΙΑ】Αυτή είναι μια καρέκλα παιχνιδιών για άτομα μεγάλου μεγέθους, το κάτω μέρος είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σφυρήλατο πλαίσιο χάλυβα, το οποίο έχει σούπερ φέρουσα ικανότητα. Μπορεί εύκολα να υποστηρίξει ενήλικες 200kg / 440 lbs.

【Ανώτερα χαρακτηριστικά σχεδιασμού】 Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα 3D προσφέρουν σταθερή υποστήριξη για τους καρπούς και τους αγκώνες σας. Ο μηχανισμός πολλαπλής κλίσης και οι περιστρεφόμενοι τροχοί 360° σάς επιτρέπουν να κινείστε χωρίς όρια.

【ΥΛΙΚΟ】 Το δερμάτινο υλικό PU του αγωνιστικού καθίσματος αυτοκινήτου αντιστέκεται σε λεκέδες και γρατσουνιές. Όλα τα εξαρτήματα είναι πιστοποιημένα κατά BIFMA για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η σταθερότητα. Το μαξιλάρι καθίσματος αυτής της καρέκλας max gaming είναι κατασκευασμένο από μαλακό σφουγγάρι υψηλής πυκνότητας για να αποφευχθεί ο πόνος της καθιστικής ζωής.

【ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ】Η εργονομική ανακλινόμενη καρέκλα παιχνιδιών υιοθετεί ένα συμπαγές παχύ χαλύβδινο πλαίσιο και εργονομικό σχεδιασμό υψηλής πλάτης, Η ευρύχωρη πλάτη του καθίσματος ξαπλώνει έως 160 ° και 15 ° Κουνιστό, ρυθμιζόμενο ύψος (17 cm) για ήσυχο χρόνο ύπνου. Τα μαξιλάρια οσφυϊκής χώρας και λαιμού δημιουργούν επίσης εξατομικευμένη υποστήριξη και εφαρμογή.
https://www.youtube.com/watch?v=ZyaCoUPrtb4&t=95s

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης