€ 50,00

μεταχειρισμενα Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)

sistima antigrafis gia exetasis(psira akoustiko)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Σύστημα αντιγραφής για εξετάσεις(ψείρα ακουστικό)
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει! Πρόκειται για μικρόφωνο που συνδέεται ασύρματα με μικροσκοπικό ακουστικό ψείρα και ενσύρματα με το κινητό. Έχει χρησιμοποιηθεί 4-5 φορές σε μαθήματα πανεπιστημίου και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. 100% μη ανιχνεύσιμο. Δεν το χρησιμοποίησα εγώ, ένας φίλος από το χωριό (δεν τον ξέρετε).

Περιεχόμενα πακέτου (βλέπε φωτογραφία 1):

1. Καλώδιο που λειτουργεί ως handsfree και συνδέεται στο κινητό.

2. Καρφί που συνδέεται στο κινητό, όπως ένα handsfree (πολλά κινητά ίσως δεν έχουν την υποδοχή γι'αυτό, προσοχή!)

3. Υπερευαίσθητο μικρόφωνο.

4. Θήκη μεταφοράς

5. Διακόπτης on-off - Ρυθμιστής έντασης (βλέπε φωτογραφία 2)

6. Καλώδιο φόρτισης USB.

7. Αντάπτορας, σε περίπτωση που το ακουστικό δεν ακούγεται καλά. Σε κάποια κινητά το ακουστικό λειτουργεί καλύτερα με αυτόν, ενώ σε κάποια άλλα χωρίς.

8. Θήκη με μαγνήτες και 2 μικροσκοπικά ακουστικά

9. Μαγνήτης

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία 6, η θήκη περιέχει 2 μικρά μαγνητάκια και 2 ακόμη μικρότερα ακουστικά, τα οποία είναι λίγο μικρότερα από την κοινή μπίλια ενός αεροβόλου.

Φωτογραφία 3: Κόκκινη ένδειξη κατά τη φόρτιση
Φωτογραφία 4: Καμία ένδειξη (σβηστό)
Φωτογραφία 5: Μπλε ένδειξη (αναμμένο)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ: Το ένα από τα 2 ακουστικά μπαίνει εντελώς μέσα στο αυτί. Για να το τοποθετήσετε πλαγιάστε εντελώς το κεφάλι σας, ώστε το αυτί σας να δείχνει το πάτωμα και ρίξτε το ακουστικό στο άλλο αυτί. Θα ακούσετε έναν ήχο και θα καταλάβετε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά. Ακούγεται τρομακτικό, αλλά σας διαβεβαιώ ότι με το που πλησιάσετε τον μαγνήτη στο αυτί, το ακουστικό θα πεταχτεί αμέσως έξω. Κάποιες δοκιμές με τον μαγνήτη και το ακουστικό έξω από το αυτί σας θα σας πείσουν.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ: Αφού καρφώσουμε το καρφί στο κινητό, κολλάμε όλο το καλώδιο (1.) κάτω από την μπλούζα. Ο φίλος μου από το χωριό το έκανε έτσι και βόλευε. Το μικρόφωνο είναι υπερευαίσθητο, οπότε θα σας ακούνε και πάνω από τα ρούχα σας ακόμα και ψιθυρίζοντας.

Είστε έτοιμοι! Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι μια κλήση σε κάποιο δικό σας άτομο που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής με το αντίστοιχο βιβλίο στο οποίο εξετάζεστε. Το ακουστικό δε φαίνεται ούτε αν ο επιτηρητής βάλει κυριολεκτικά το μάτι μέσα στο αυτί σας. Το καλώδιο επίσης δε φαίνεται κάτω από την μπλούζα. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μη φανεί το σημείο που κουμπώνει το καλώδιο στο κινητό σας, το οποίο έχετε προφανώς στην τσέπη σας.

Μέχρι να μοιραστούν τα θέματα (ειδικά αν πρόκειται για αμφιθέατρο) έχετε ήδη πει τα θέματα στον βοηθό σας. Κι εκείνος έχει όλο το χρόνο να τα ψάξει στο βιβλίο και να σας τα πει στο αυτί. Εκείνος δεν έχει περιορισμό ούτε στην ένταση που θα μιλάει ούτε στο πόσο θα μιλάει. Βάλτε και κανένα δύο συνθηματικά μεταξύ σας (πχ, βήξιμο για επανάληψη, κλπ.) και όλα καλά!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ακουστικό ΔΕΝ είναι πάρα πολύ δυνατό. Σε συνθήκες με φασαρία δηλαδή, πχ στον δρόμο, ίσως είναι αναποτελεσματικό. Αλλά εδώ μιλάμε για συνθήκες γραπτών εξετάσεων, όπου εξ ορισμού απαιτείται ησυχία. Καλή επιτυχία!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου.

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης