€ 50,00

μεταχειρισμενα GPS Tracker αυτοκινήτου


GPS Tracker aftokinitou
GPS Tracker αυτοκινήτου
Περιγραφή

Περιγραφή


Περιγραφή Προϊόντος

GPS Tracker αυτοκινήτου

Η συσκευή εγκαθίσταται στο αυτοκίνητο, και ενώνεται με την παροχή ρεύματος του αυτοκινήτου. Έτσι θα έχετε αδιάλειπτη πληροφόρηση του ατίγματος του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Δέχεται κάρτα SIM οποιουδήποτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας, και σας ενημερώσει για την τοποθεσία του οχήματός σας όποτε εσείς επιθυμείτε.

Τεχνκά Χαρακτηριστικά:

Υποστηριζόμενα δίκτυα: GSM 850/900/1800/1900MHz
Ακρίβεια στίγματος: 5-25 μέτρα
Διαστάσεις συσκευής: 48x48x17,5 χιλ.
Μπαταρία: 450mAh επαναφορτιζόμενη
Μέγιστος χρόνος σε κατάσταση αναμονής: 72 ώρες
Τροφοδοτικό: 5Volt DC

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ GPS ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. Π.χ. αν το όχημα βρίσκεται σε υπόγειο γκαράζ δεν μπορείτε να το εντοπίσετε. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ.

Πατώντας πάνω στο υπογραμμισμένο link θα ανοίξει στο κινητό σας το internet και θα σας πάει στη σελίδα του Google Maps, δείχνοντάς σας στο χάρτη το ακριβές σημείο όπου βρίσκεται η συσκευή.

Ιδανική λύση για το αυτοκίνητό σας και αυτά της οικογένειάς σας, αλλά και οικονομική λύση για στόλους εταιρικών αυτοκινήτων. Δεν χρειάζεται πλατφόρμα τηλεματικής με συνδρομές. Απλά μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας ώστε να μπορεί η συσκευή να σας ενημερώνει μέσω SMS.

Dimitrios Vrachliotis
Μέλος εδώ και 1 μήνας
Σέρρες, GR

Εμφάνιση χάρτη

Καλύτερη προσφορά
Μπορείς να κάνεις μία προσφορά για να αγοράσεις το αντικείμενο στην τιμή που θές. Ο πωλητής μπορεί να αποδεχτεί, απορρίψει ή να αντιπροτείνει ποσό στην προσφορά σου.