€ 7,00

μεταχειρισμενα Empire Total War PC Game Βιντεοπαιχνίδι

Empire Total War PC Game vinteopechnidi
Empire Total War PC Game Βιντεοπαιχνίδι
Empire Total War PC Game Βιντεοπαιχνίδι
Πλατφόρμα
PC
Είδος
Strategy
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Empire Total War PC Game Βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής. Καινούργιο με ζελατίνα. Μου είχε σταλθεί κατά λάθος σε παλιότερη αγορά από το Amazon.
Περιγραφή (σύμφωνα με το βικιπέδια) : To Empire: Total War είναι βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής που αναπτύχθηκε από την The Creative Assembly και κυκλοφόρησε από την Sega το Μάρτιο του 2009. Πρόκειται για το πέμπτο μέρος της σειράς Total War διαδραματίζεται στην ιστορική περίοδο μεταξύ 1700 και 1800 μ.Χ.. Το παιχνίδι ακολουθεί τα πρότυπα των προηγούμενων της σειράς: ο παίκτης επιλέγει κάποιο συγκεκριμένο κράτος (αλλιώς φατρία-faction όπως αναφέρεται στο παιχνίδι) με σκοπό να επιβληθεί στο παγκόσμιο στερέωμα μέσω διαφόρων τρόπων: στρατιωτικά, πολιτικά, διπλωματικά, οικονομικά. Παρόλο που το κυρίως παιχνίδι (που εξελίσσεται στον χάρτη εκστρατείας-campaign element) είναι στατικού χαρακτήρα υιοθετώντας σύστημα γύρων (turn-based), ο παίκτης μπορεί να αποκτήσει σε πραγματικό χρόνο έλεγχο των στρατιωτικών του δυνάμεων κατά τη διάρκεια κάθε συγκεκριμένης πολεμικής σύγκρουσης. Το Empire: Total War είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δίνει τη δυνατότητα για ναυμαχίες σε πραγματικό χρόνο.

Δεν γνωρίζω πως παίζεται και αν παίζεται.

Τιμή 7 €, πλέον ταχυδρομικά.

Πληρωμή είτε μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό και αποστολή είτε με ΕΛΤΑ (κόστος 3 €), είτε με Γενική Ταχυδρομική (κόστος 4 €) είτε με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου (κόστος 3 € + 3 € το κόστος αντικαταβολής = 6 €).

Τρόποι αποστολής
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το
Οι χρήστες είδαν επίσης