€ 55,00

μεταχειρισμενα Letters from Whitechapel

Letters from Whitechapel
Letters from Whitechapel
Letters from Whitechapel
Letters from Whitechapel
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Πολύ ελαφρά χρησιμοποιημένο. Είναι σε ΆΡΙΣΤΗ κατάσταση. Ολοκαίνουργιο ουσιαστικά αφού το έχω παίξει πολύ λίγες φορές. Δεν λείπει τίποτα.

Παιχνίδι για 2 έως 6 άτομα. Πρόκειται για επιτραπέζιο παιχνίδι μυστηρίου και φόνων βασισμένο στην ιστορία του Jack του Αντεροβγάλτη στην Αγγλία. Έχει πολύ ωραίο τρόπο παιξίματος και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ένταση, αδρεναλίνη και συναισθήματα μυστηρίου όταν το παίζεται είτε σαν τον Jack the Ripper είτε ως αστυνομικός με την ομάδα σας από αστυνομικούς (συμπαίκτες).

Ο Jack προσπαθεί να κάνει τους φόνους του και ταυτόχρονα προσπαθεί να ξεγελάει την αστυνομία ώστε να μην τον πιάσουν μέσα στο Whitechapel και μέσα από μηνύματα που μπορεί να διαλέξει να στέλνει στις αρχές για να κοροϊδέψει ή να χειραγωγήσει τις αστυνομικές αρχές. Ο Jack θα ταξιδέψει στο ταμπλό με άμαξες και άλλους τρόπους ώστε να μην πιαστεί ενώ ταυτόχρονα, η Αστυνομία που παίζουν μέχρι 5 αστυνομικοί προσπαθούν να πιάσουν τον Jack και να μαντέψουν την κάθε κίνηση του καθώς μελετούν τους φόνους του που λαμβάνουν μέρος σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά και τον καταδιώκουν.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες νιώστε άνετα να με ρωτήσετε.

Το αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί με ασφάλεια αγορών Vendora. (Μάθε περισσότερα)
Οι χρήστες είδαν επίσης