€ 6,90

μεταχειρισμένα Βιβλίο Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΊΚΑΣ-Συγγραφέας Cathleen Schine

Γλώσσα
Ελληνικά
Κατάσταση
Σαν καινούργιο

Όταν ο άντρας μου με παράτησε για μια άλλη (εξίσου νέα κι άμυαλη όπως εγώ), δεν έκανα τίποτε άλλο παρά να σπαράζω στο κλάμα ως τη στιγμή που ξύπνησα κάποια νύχτα μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα κι έκανα την. . . επανάστασή μου! Έπεσα με τα μούτρα σε ένα πιάτο κρυόμπλαστρα μακαρόνια, απομεινάρια της προηγούμενης μέρας. Ξαφνικά δεν με πείραζε και τόσο που είχα στερηθεί τον τίτλο της υπάνδρου γυναικός και εκεί, εν μέσω της νυκτός, αποφάσισα να κάνω επιτέλους το ταξίδι που πάντα ονειρευόμουν: στα Γκαλαπάγκος! Ποιος ξέρει, ίσως εκεί, ανάμεσα στα είδη που είχε μελετήσει ο αγαπημένος μου Δαρβίνος, να έβρισκα, επιτέλους, το δείγμα ανδρός που ανταποκρινόταν στα όνειρά μου! (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλος THE EVOLUTION OF JANE

Εκδότης ΕΝΑΛΙΟΣ
Σειρά ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία Έκδοσης Μάρτιος 2000
Αριθμός σελίδων 288
Διαστάσεις 21x14
Μετάφραση ΤΡΑΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Επιμέλεια ΚΕΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά) ΣΑΙΝ ΚΑΘΛΙΝ
Κατάσταση:Σαν καινούργιο(Υπάρχει ανεπαίσθητο κιτρίνισμα στο εξωτερικό του βιβλίου)
Θέση: Μεσαία ραφιέρα 9ο ράφι.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW-ΕΛΤΑ ή COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης