Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Λυδία

lidia
Λυδία
Λυδία
Λυδία
Λυδία
Λυδία
Λυδία
Λυδία
Λυδία
Φύλο
Θηλυκό
Μέγεθος
Μικρό
Ηλικία
3
Ράτσα
Ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Αποπαρασιτωμένο
Στειρωμένο
Εμβολισμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ:
Η Λυδία είναι ένα από τα 4 κουταβάκια που γεννήθηκαν πριν από 3,5 χρόνια περίπου. Τα δύο αρσενικά ευτυχώς κατάφεραν και βρήκαν οικογένειες όμως τα δύο θηλυκά παρέμειναν και μεγάλωσαν στο σημείο. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε το σημείο ξανά και μας ενημέρωσαν ότι το ένα θηλυκό το χτύπησε αυτοκίνητο.. Έτσι αποφασίσαμε το τελευταίο "κουταβάκι", τη Λυδία, να την πάρουμε μαζί μας ώστε να μην έχει την ίδια τύχη. Προς το παρόν φιλοξενείται σε σπίτι όμως η Λυδία έχει ανάγκη πλέον μια δική της παντοτινή οικογένεια.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Η γλυκιά Λυδία ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά και υπολογίζεται ότι έχει γεννηθεί το 2018. Λόγω του μεγέθους της έχει επιβιώσει ακόμα πιο δύσκολα στους αφιλόξενους δρόμους του Ασπρόπυργου για αυτό και αρχικά θέλει τον χρόνο της με τον άνθρωπο που θα την προσεγγίσει. Ωστόσο, μαθαίνει εύκολα και προσαρμόζεται γρήγορα σε νέες συνθήκες. Απόδειξη αποτελεί ότι το κορίτσι μας δε λερώνει σε εσωτερικό χώρο πάρα μόνο στη βόλτα και με το λουρί αρχίζει να ακολουθεί. Επίσης έμαθε σε διάστημα λίγων ημερών να συμβιώνει με τις γάτες του σπιτιού, αφού γάτες υπήρχαν και στο σημείο το οποίο ζούσε. Γενικά κάθεται ήσυχη στον χώρο της χωρίς να ενοχλεί.
Η μικρούλα μας ουσιαστικά μόλις αντιληφθεί την αγάπη που μπορεί να της δώσει κάποιος, ανοίγεται και αρχίζει να νιώθει οικεία. Είναι σημαντικό λοιπόν για εκείνη να βρεθεί ένας άνθρωπος που με κατανόηση και υπομονή θα καταφέρει να την αγκαλιάσει και να της δείξει τη θετική πλευρά της ζωής, να νιώσει ασφαλής και φυσικά να αγαπηθεί, γιατί αυτό αποζητάει..

Προτείνεται θετική εκπαίδευση από φίλο εκπαιδευτή που συνεργάζεται με την ομάδα μας.

Όποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει, παρακαλούμε να συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfc3DrdtujDAN2aUxkuuc2yKXKTu4l3avnj6cfVEYW3AmmO8Q/viewform

Θα δοθεί στειρωμένη, με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση της καταχώρησης microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Οι χρήστες είδαν επίσης