€ 60,00

μεταχειρισμενα Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent

endoepikinonia morou me icho Philips Avent
Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent
Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent
Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent
Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent
Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent
Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent
Ενδοεπικοινωνία Μωρού Με Ήχο Philips Avent
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Σε εξαιρετική κατάσταση! Σαν καινούριο! Δεν έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν καθόλου!

Συσκευή παρακολούθησης μωρού Dect SCD711/52

Η τεχνολογία DECT εξασφαλίζει μηδενικές παρεμβολές απόλυτη και ασφάλεια του απόρρητού σας. Η τεχνολογία DECT σάς παρέχει ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση, για να είστε σίγουροι πως δεν ακούει κανένας άλλος. Εξασφαλίζει μηδενικές παρεμβολές από άλλες συσκευές εκπομπής, όπως άλλα βρεφικά μόνιτορ, ασύρματα και κινητά τηλέφωνα.

- Αμφίδρομη επικοινωνία: Μιλήστε στο μωρό σας από μακριά
- Εξοικονόμηση ενέργειας με τη λειτουργία Smart ECO για ελάχιστη εκπομπή
- Η μοναδική λειτουργία Smart ECO μειώνει αυτόματα τις εκπομπές ήχων και αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στο μωρό σας, τόσο λιγότερη είναι η ισχύς που χρειάζεται για άψογη σύνδεση.
- Εμβέλεια έως και 330 μέτρα: Εμβέλεια σε εσωτερικό χώρο έως και 50 μέτρα, σε εξωτερικό χώρο έως και 330 μέτρα.
- Εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Η βολική επαναφορτιζόμενη μονάδα γονέα προσφέρει την ελευθερία της ασύρματης παρακολούθησης για έως 18 ώρες ανά φόρτιση.
- Γνωρίζετε ότι έχετε συνδεθεί με τις προειδοποιητικές λυχνίες LED
- Οι 3 φωτεινές ενδείξεις επιπέδου ήχου υποδεικνύουν τα επίπεδα του ήχου στο δωμάτιο του μωρού σας ακόμα και όταν η μονάδα του γονέα είναι σε σίγαση. Με την ένδειξη σύνδεσης, γνωρίζετε πάντα πότε το μόνιτορ είναι συνδεδεμένο και εντός εμβέλειας. Η μονάδα γονέα θα σας ειδοποιήσει όταν το μόνιτορ βρεθεί εκτός εμβέλειας ή όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή, ώστε να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το μωρό σας.
- Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού σας και ορίστε τις ειδοποιήσεις. Δεδομένου ότι τα μωρά δεν είναι ακόμα σε θέση να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους όπως εσείς, μια μικρή διακύμανση στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος μπορεί να τους προκαλέσει αναστάτωση. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού σας και να ορίσετε προσαρμοσμένη ειδοποίηση σε περίπτωση αλλαγής της θερμοκρασίας.
- Χαλαρωτικό νυχτερινό φωτάκι και νανουρίσματα για να ηρεμεί: Τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει καλύτερα ένα ανήσυχο μωρό από ένα απαλό νανούρισμα και ένα ζεστό, γαλήνιο φως. Επιλέξτε μία από τις 5 χαλαρωτικές μελωδίες και ενεργοποιήστε το απαλό νυχτερινό φως από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Βοηθήστε το μωρό σας να βυθιστεί και πάλι στον ύπνο σε χρόνο μηδέν.
- Πεντακάθαρος ήχος χάρη στην τεχνολογία DECT. Η τεχνολογία DECT σας παρέχει πεντακάθαρο ήχο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε κάθε γελάκι, γουργουρητό και λόξιγκα με εκπληκτική καθαρότητα.

* Τα μεταφορικά δεν συμπεριλαμβάνονται

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Οι χρήστες είδαν επίσης