€ 4,50

μεταχειρισμένα 1 Tempered Glass (ΤΖΑΜΑΚΙ) Original Για iphone 11/12/13/14 pro max

Αυτός ο πωλητής δωρίζει μέρος των εσόδων του για καλό σκοπό. Μάθε περισσότερα
Κατάσταση
Καινούργιο

Μόνο για τα pro max..Το γυαλί Privacy είναι μια λεπτή επίστρωση που έχει σκληρυνθεί σε σκληρότητα 9Η κατά τη διαδικασία παραγωγής και σκλήρυνσης. Αυτό το καθιστά ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακόμα και σε επαφή με αντικείμενα που είναι αιχμηρά σαν κλειδιά ή μαχαίρι.

Το γυαλί καλύπτεται με ένα ελαιοφοβικό και υδρόφοβο στρώμα που αποτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλες ακαθαρσίες στην οθόνη. Είναι κρυστάλλινο και αντικατοπτρίζει τέλεια τα εμφανιζόμενα χρώματα. Επίσης, δεν έχει καμία επίδραση στην ευαισθησία αφής και έχει εξαιρετική ομαλότητα, καθιστώντας ευχάριστη την καθοδήγηση του δακτύλου σας στην οθόνη.

Η πρόσθετη λειτουργία του είναι να προστατεύει το απόρρητο – το γυαλί σε μια συγκεκριμένη γωνία εμποδίζει το φως που εκπέμπει η οθόνη, χάρη στο οποίο έχει επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό των ΑΤΜ.

Το γυαλί προορίζεται ιδιαίτερα για την προστασία της οθόνης από γρατσουνιές και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ζημιάς στην οθόνη κατά τη διάρκεια μιας απροσδόκητης πτώσης.

Οδηγιες εγκατάστασης
Ξεκινήστε την εγκατάσταση στο μπάνιο αμέσως μετά το ντους – ο ατμός θα απορροφήσει όλη τη σκόνη από την ατμόσφαιρα και δεν θα ενοχλήσει την εγκατάσταση σας.
Καθαρίστε σχολαστικά και απολιπάνετε την επιφάνεια της οθόνης και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να τη γυαλίσετε ώστε να γυαλίσει.
Τοποθετήστε την επίστρωση όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα – μπορείτε να την τοποθετήσετε χρησιμοποιώντας δύο φύλλα ταινίας, κολλώντας τα στο πλάι της συσκευής.
Απαλλαγείτε από τις φυσαλίδες αέρα πιέζοντας σταθερά όλο το αντικείμενο με κυκλικές κινήσεις για αρκετές δεκάδες δευτερόλεπτα. Κάντε το έτσι ώστε η συγκολλητική στρώση να προσκολλάται στην οθόνη όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μπορειτε να με ακολουθησετε αν θελετε για να βλεπετε οτι ανεβαζω

Στέλνω παντού με elta η box now, με αγορά μέσω Vendora! Tα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αγοραστή!

Oλα βρισκονται σε πάρα πολυ καλή κατασταση,λειτουργικα,
και θα ελεγθουν ξανα πριν την παραδοση

Αν δειτε καποια αγγελια που σας ενδιαφερει επικοινωνηστε μαζι μου
πρώτα σε μήνημα πριν την συναλλαγή για τυχόν παρεξηγήσεις