€ 6,90

μεταχειρισμένα Βιβλίο Κρυμμένα φεγγάρια Συγγραφέας Σωτηράκη Έλενα

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Βιβλιο Κρυμμένα φεγγάρια Συγγραφέας:Σωτηράκη, Έλενα
Εκδόσεις:Σύγχρονοι Ορίζοντες
Σελίδες:240
Θέμα:Ελληνική πεζογραφία
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σχεδόν καινουργιο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Υπάρχουν πάνω από 500βιβλια & 80 τίτλοι Bell που δεν έχουν ακόμα ανεβει οι αγγελιες τους.
Αν ψάχνετε καποιο συγγκεκριμένο στείλτε μυνημα μήπως το εχουμε να ανεβασουμε αγγελια ειδικά για σας ή να σας στείλουμε λιστα με βιβλια Bell. Στη διαθεση σας για πληροφορίες.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ήμουν έτοιμη ν αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο. Ήδη τον είχα αφήσει. Ήμουν έτοιμη να γυρίσω σελίδα και να γνωρίσω τη ζωή απ την αρχή. Να μη χάσω ούτε μια πολύτιμη στιγμή. Να πάψω να περιπλανιέμαι στις σιωπές. Έπειτα, ποιος ξέρει; Ποιος μπορεί αληθινά να εγγυηθεί για το μέλλον; Μου αρκούσε το παρόν. Ό,τι ζούσα. Αυτό το αιώνιο παρόν, που άρχισε κιόλας να στολίζει με όμορφα χρώματα τη ζωή μου.
Πολλές φορές ξορκίζουμε πάθη και λάθη. Κι όμως! Τόσες κι άλλες τόσες φορές λαχταρούμε τις μικρές γλυκές αμαρτίες, κυνηγώντας το όνειρο, που θα δώσει πάλι χρώμα και παλμό στη ζωή μας. Το ίδιο έκανε και η Μυρτώ...

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW-ΕΛΤΑ ή COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης