€ 10,00

μεταχειρισμενα Fisher price 2

Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Fisher price 2
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

O στόχος σας; Να δώσετε στο παιδί σας τα καλύτερα εφόδια στο ξεκίνημα της ζωής του. Ο δικός μας; Να σας προσφέρουμε τον καλύτερο βρεφικό εξοπλισμό και παιχνίδια που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιδιού σας. Εξάλλου, αυτή δεν είναι η πιο σημαντική δουλειά του κόσμου; Εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια αυτός είναι ο στόχος μας. FISHER PRICE
- ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ 19 Ε
Παιχνιδι με το φιλικό χαρακτηρα του βιβλιου, όπως το μωρό οταν γυρίζει τις σελίδες για να ακούσει την ιστορία.
Πιέστε το 1 από τα 3 κουμπιά μαθαίνει τα γράμματα, τους αριθμούς, τα χρώματα και τις πρώτες λέξεις στα ελληνικά. Αναβοσβήνει τα φώτα δείχνουν το μωρό ποια σελίδα να δούμε με διακόπτη ρύθμισης έντασης.
- Το Πρώτο μου Ραδιοφωνάκι 19Ε
Μαθαίνει: γράμματα, αριθμούς, χρώματα, σχήματα, αντίθετα και άλλα πολλά! Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από 10 διαφορετικά τραγούδια, ενώ παράλληλα, αναπτύσσουν τη φαντασία τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Πατήστε τα κουμπια για να επιλέξετε τραγούδι. Μπορείτε να προχωρήσετε τα τραγούδια που δε θέλετε να ακούσετε μπροστα ή πίσω ή ακόμα και να τα σταματήσετε προσωρινά.
Παράλληλα, αστείοι χαρακτήρες χορεύουν στην οθόνη και σας κρατάνε συντροφιά.
- Το μωρό μπορεί είτε να πατήσει τα πλήκτρα και να ακούσει μελωδίες είτε να φτιάξει τη δική του μελωδία είτε να πατήσει τα πλήκτρα που φωτίζονται ακολουθώντας τις οδηγίες. Φωτάκια και ήχοι ενεργοποιούνται με μια απλή κίνηση και επιβραβεύουν το μωρό!


valedinos1

Οι χρήστες είδαν επίσης