Διαπραγμάτευση

μεταχειρισμενα Western Digital WD TV HD Media Player

Western Digital WD TV HD Media Player
Western Digital WD TV HD Media Player
Western Digital WD TV HD Media Player
Western Digital WD TV HD Media Player
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Περιγραφή

Το Western Digital WD TV HD Media Player (για να του δώσω τον πλήρη τίτλο), δεν θα μπορούσε να είναι μια απλούστερη συσκευή. Είναι ένα μικρό μαύρο κουτί που συνδέεται στην τηλεόρασή σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναπαραγωγή ήχου και βίντεο ή για προβολή εικόνων απευθείας από τις συσκευές αποθήκευσης USB (π.χ. φορητούς σκληρούς δίσκους ή μονάδες USB αντίχειρες). Το ελέγχετε χρησιμοποιώντας ένα μικρό τηλεχειριστήριο και διαθέτει μερικά απλά μενού στην οθόνη που σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στα μέσα σας. Όλα αυτά ακούγονται μάλλον οικεία. Ωστόσο, ενώ έχουμε συναντήσει κάθε είδους παραλλαγές στο θέμα «να αποθηκεύσω τα πολυμέσα μου στον υπολογιστή μου για αναπαραγωγή στην τηλεόραση του σαλονιού μου», αυτή είναι η πρώτη που έχει υιοθετήσει μια τόσο απλή και αποτελεσματική προσέγγιση.Άλλες συσκευές χρησιμοποιούν σύνδεση δικτύου για ροή πολυμέσων σας, επομένως απαιτούν έναν ορισμένο βαθμό δυνητικά μπερδεμένης ρύθμισης και επίσης απαιτούν τη συσκευή απομακρυσμένης αποθήκευσης να είναι συνεχώς ενεργή. Για να μην αναφέρουμε ότι λίγοι από αυτούς μας έχουν εντυπωσιάσει όσον αφορά την ποιότητα. Μια άλλη επιλογή είναι να αποκτήσετε έναν υπολογιστή Media Center που δεν αναπαράγει μόνο όλα τα πολυμέσα σας, αλλά μπορεί να τα αποθηκεύσει και ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως PVR. Ωστόσο, οι υπολογιστές Media Center είναι δαπανηροί για αγορά έτοιμων και απαιτούν σημαντικό χρόνο και προσπάθεια για αυτοπαραγωγή και όταν όλα ειπώνονται και γίνονται, μπορεί σπάνια να ασχοληθείτε ποτέ να χρησιμοποιήσετε τις μυριάδες δυνατότητές του.
Western Digital WD TV HD μπροστινή γωνία

Μια τρίτη επιλογή θα ήταν ένας φορητός υπολογιστής με έξοδο HDMI, αλλά αυτή είναι σχεδόν μια κομψή λύση και συχνά μπορεί να είναι ένας χοίρος για να λειτουργήσει σωστά.
Western Digital WD TV HD μπροστά


Με την τηλεόραση WD, η Western Digital ορθώς έχει την άποψη ότι είναι συχνά πιο εύκολο να ενεργοποιήσετε το αντίγραφο του κύριου υπολογιστή σας ό, τι θέλετε να παρακολουθήσετε ή να ακούσετε σε ένα USB stick και απλώς συνδέστε το σε ένα κουτί δίπλα στο ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι αποθηκεύουν ολόκληρη τη συλλογή πολυμέσων τους σε έναν φορητό σκληρό δίσκο, έτσι ώστε να είναι σε θέση να το συνδέσετε και να πάτε είναι απίστευτα βολικό. Για να μην αναφέρουμε ότι αν κάποιος φίλος έρχεται και θέλει να σας δείξει μερικές διακοπές ή ένα βίντεο στο σπίτι, μπορεί απλά να φέρει ένα USB stick ή ακόμα και να συνδέσει τη βιντεοκάμερα / κάμερα απευθείας στην τηλεόραση WD και να το αλλάξει σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης. Η τηλεόραση WD δεν ενδιαφέρεται για το τι διαβάζει, αρκεί να είναι μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB, θα την δώσει.

Μια αξιοσημείωτη παράλειψη είναι ένα καλώδιο HDMI, το οποίο είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή οποιουδήποτε περιεχομένου HD και γενικά για να μην βασίζεστε στην απαίσια εικόνα που θα προσφέρει το σύνθετο. Αν και αυτό είναι κατανοητό λαμβάνοντας υπόψη την ακόμη σχετικά υψηλή τιμή και το μεγαλύτερο μέρος των καλωδίων HDMI, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ενοχλητικό. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της WD TV είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη για τη μορφή αρχείων, η οποία είναι πραγματικά μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε συναντήσει ποτέ. Για συντομία, ακολουθεί η πλήρης λίστα ως προς το παρόν:
Υποστήριξη Western Digital WD TV HD
Μουσική - MP3, WMA, OGG, WAV / PCM / LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF / AIFF, MKA
Φωτογραφία - JPEG, GIF, TIF / TIFF, BMP, PNG
Βίντεο -MPEG1 / 2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264)
Λίστα αναπαραγωγής - PLS, M3U, WPL
Υπότιτλος -SRT (UTF-8)

Πολύ απλά καμία άλλη αυτόνομη συσκευή που έχουμε δει προσφέρει τόσο ολοκληρωμένη υποστήριξη μορφής. Επιπλέον, όλες οι μορφές βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν σε ανάλυση έως 1080p. Το μόνο που λείπει είναι η υποστήριξη για αρχεία DRM, καθώς αυτά πρέπει να «τηλεφωνούν στο σπίτι» μέσω του Διαδικτύου για έλεγχο ταυτότητας.


Για να δοκιμάσουμε αυτήν την υποστηριζόμενη υποστήριξη, συνδέσαμε έναν σκληρό δίσκο φορτωμένο με βίντεο κλιπ, τραγούδια και εικόνες που είναι αποθηκευμένα σε κάθε είδους διαφορετική μορφή. Μεταξύ άλλων υπήρχαν περίπου 1080p ρυμουλκούμενα που έχουν εγγραφεί σε κωδικοποιητή h.264 και μορφή .mov και μερικά αρχεία 720p mkv που χρησιμοποίησαν τον κωδικοποιητή Xvid. Υπήρχαν επίσης μερικά αρχεία ήχου FLAC, καθώς και MP3 και είχαμε ένα πλήρες φορτίο εικόνων JPG, GIF και PNG διαφόρων μεγεθών.

Δεν διαθέτει τις εξελιγμένες βελτιώσεις βίντεο αποκλειστικών συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray / DVD υψηλής τεχνολογίας, όπως το Pioneer LX70 , οι οποίες εξαλείφουν αντικείμενα ανάλυσης όπως ψευδώνυμα και άλλα ανεπιθύμητα εφέ που προκύπτουν από τη χρήση της Telecine . Ωστόσο, ήταν εντυπωσιακό το πόσο ευχάριστο ήταν να καθίσετε και να παρακολουθήσετε βίντεο, αν και όπως πάντα θα συνιστούσαμε να αποφύγετε τη σύνθετη έξοδο και να κολλήσετε στο HDMI. Η ακρόαση μουσικής ήταν εξίσου ευχάριστη, ειδικά όταν διοχετεύτηκε σε έναν κατάλληλο δέκτη που συνδέεται με ένα αξιοπρεπές σύστημα ήχου.
Western Digital WD TV HD πίσω

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία παρουσίασης που θα μετακινείται αυτόματα στις φωτογραφίες σας ανάλογα με μια χρονική καθυστέρηση που μπορεί να αλλάξει στο μενού. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί στο παρασκήνιο ενώ τις βλέπετε, οι φωτογραφίες μπορούν να περιστραφούν και μπορείτε να τις μεγεθύνετε για να δείτε πιο κοντά.

Ουσιαστικά, κάνει όλα όσα το δελτίο τύπου λέει ότι θα το κάνει και τα κάνει καλά. Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει όλη την εμπειρία τόσο ωραία είναι πόσο απλό και απλό είναι το μενού και η διεπαφή βιβλιοθήκης.

Όταν συνδέετε μια συσκευή αποθήκευσης, η μονάδα θα τη σαρώσει αυτόματα για πολυμέσα και θα προσθέσει αυτόματα τα αρχεία στη βιβλιοθήκη της, η οποία χωρίζεται σε βίντεο, ήχο και εικόνα. Τα βίντεο και οι εικόνες μπορούν να προβληθούν κατά σειρά ημερομηνίας, ονόματος αρχείου και πρόσφατης προβολής. Εν τω μεταξύ, ο ήχος μπορεί να πλοηγηθεί κατά καλλιτέχνη, άλμπουμ, όνομα κομματιού, ημερομηνία και φάκελο. Επιπλέον, εάν προσθέσετε μια δεύτερη συσκευή αποθήκευσης, συνδυάζει το περιεχόμενο και των δύο συσκευών σε μία βιβλιοθήκη και μπορείτε να προβάλετε αρχεία ως μικρογραφίες ή σε μια λίστα. Είναι απρόσκοπτη, γρήγορη και εξαιρετικά εύχρηστη. Αν και μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία βιβλιοθήκης και απλώς να πλοηγηθείτε κατά συσκευή, φάκελο και όνομα αρχείου.
Western Digital WD TV HD πίσω γωνία

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στη μουσική ανά καλλιτέχνη ή άλμπουμ, δεν μπορείτε να μειώσετε την επιλογή σας ανά καλλιτέχνη >> άλμπουμ >> αριθμό κομματιού. Αντ 'αυτού, η επιλογή ενός καλλιτέχνη θα σας μεταφέρει σε μια λίστα με όλα τα τραγούδια του καλλιτέχνη που αναφέρονται με αλφαβητική σειρά. Ομοίως, επιλέγοντας ένα άλμπουμ θα εμφανίζονται όλα τα κομμάτια με αλφαβητική σειρά. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό αν θέλετε απλώς να ακούσετε ένα άλμπουμ με τη σειρά που θα έπρεπε να εισέλθει. Σίγουρα δεν είναι ένα σπάσιμο των συμφωνιών, αλλά είναι κάτι που προτείνουμε έντονα να επιλύσει η WD στην πρώτη ενημέρωση υλικολογισμικού.

Υπάρχει μια επιλογή αναζήτησης εάν η περιήγηση σε όλα αυτά τα μενού δεν σας αρέσει. Είναι αρκετά αποτελεσματικό, αλλά, φυσικά, βασίζεται σε εσάς να διατηρείτε τα αρχεία σας οργανωμένα με κατάλληλα και σωστά ορθογραφικά ονόματα. Επίσης, δεδομένου ότι πρέπει να περιηγηθείτε σε ένα εικονικό πληκτρολόγιο χρησιμοποιώντας το βασικό τηλεχειριστήριο, σπάνια ενοχλήσαμε. Παρά το γεγονός αυτό, το τηλεχειριστήριο είναι πραγματικά απόλυτα κατάλληλο. Όλα τα κουμπιά που θα μπορούσατε να χρειαστείτε είναι εκεί και είναι λογικά διαμορφωμένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο συνδυασμός των κουμπιών απόκρισης και των μενού γρήγορης αντίδρασης που σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ σε αυτήν την ενοχλητική κατάσταση όπου δεν είστε σίγουροι αν έχετε πραγματικά πατήσει ένα κουμπί για να το πατήσετε ξανά και να περάσετε την επιλογή που θέλετε - ένα πρόβλημα που συχνά εμφανίζονται σε αυτές τις συσκευές.
Τηλεχειριστήριο Western Digital WD TV HD

Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που διαθέτει μια ολοκληρωμένη συλλογή ψηφιακών πολυμέσων και δεν έχει ήδη μια φανταχτερή εγκατάσταση κέντρου πολυμέσων με δικτυακό χώρο αποθήκευσης και παρόμοια, το Western Digital WD TV HD Media Player θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή. Δεν υπάρχει απλώς φθηνότερος ή ευκολότερος τρόπος για να τοποθετήσετε τα πολυμέσα σας στην τηλεόρασή σας.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά
Ταχυδρομικά
Οι χρήστες είδαν επίσης