€ 490,00

μεταχειρισμενα Σόμπα Ξύλου Πυρόλυσης - Buran «00» Classic

sompa xilou pirolisis - Buran 00 Classic
Σόμπα Ξύλου Πυρόλυσης - Buran «00» Classic
Σόμπα Ξύλου Πυρόλυσης - Buran «00» Classic
Σόμπα Ξύλου Πυρόλυσης - Buran «00» Classic
Σόμπα Ξύλου Πυρόλυσης - Buran «00» Classic
Κατάσταση
Καινούργιο
Περιγραφή

Σόμπα Ξύλου

Με τις διαστάσεις μιας βαλίτσας μεσαίου μεγέθους και την περίεργη φόρμα που σχηματίζεται από τους σωλήνες της, η σόμπα «Buran», λόγω της εμφάνισής της, δεν θα ήταν η πρώτη σας επιλογή για θέρμανση του σπιτιού ή γραφείου. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι αυτό το μεταλλικό κουτί, που προέρχεται από τα κρύα εδάφη της Ρωσίας, έχει πραγματική μαγεία. Μια τέτοια ξυλόσομπα απροσδόκητα μπορεί να θερμαίνει το χώρο γύρω σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Όταν το μέγεθος δεν έχει σημασία

Ίσως πιστεύετε ότι η εφεύρεση αυτή είναι κατάλληλη μόνο για μικρά "κουτιά" και δεν μπορεί να επηρεάσει τη θερμοκρασία ενός μεγαλύτερου χώρου. Λοιπόν, κάνετε λάθος. Το πιο μικρό μοντέλο της σειράς μας έχει τη δυνατότητα να θερμαίνει χώρο 100 κυβικών μέτρων (ή περίπου 40 τετραγωνικά μέτρα με ύψος 2,5 μέτρων). Πρωταθλητές της οικογένειας ξυλόσομπων «Buran» είναι το μοντέλο 02, οι οποίες σόμπες μπορούν να θερμάνουν όγκο 1200 m³.

Εξοικονόμηση λόγω υψηλής απόδοσης

Με απόδοση έως 75%, μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι αυτές οι σόμπες ξύλου είναι μια εξαιρετικά κερδοφόρα επιλογή. Οποιοσδήποτε τύπου ξύλου είναι κατάλληλο, δεν συνιστάται η χρήση άνθρακα και καουτσούκ. Κατά τη λειτουργία, η σόμπα «Buran» δίνει ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα σε μόλις είκοσι λεπτά. Ένα γέμισμα της σόμπας είναι αρκετό για τη θέρμανση μεταξύ 4 και 8 ωρών, ανάλογα με το μοντέλο. Η καύση ξύλου σε δύο θαλάμους οδηγεί στην αποτελεσματικότερη χρήση καυσίμου και στην ομοιόμορφη θέρμανση και διατήρηση τη θερμοκρασία στο χώρο.

Θα σας κρατήσει ζεστασιά μέχρι να ξεχάσετε πότε την αγοράσατε

Ακούμε συχνά ότι η θέρμανση ξύλου είναι επιβλαβής για το περιβάλλον. Λοιπόν, μπορούμε να μιλήσουμε για μια πραγματικά φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, επειδή η καύση των ξύλων γίνετε μέσω πυρόλυσης. Οι τιμές τους δεν είναι υψηλές, δεδομένου ότι μπορούν να λειτουργήσουν για περισσότερα από 15 χρόνια - υπάρχουν λίγες συσκευές που μπορούν να αντέξουν σε μια τέτοια περίοδο.

Τρόποι αποστολής
Ταχυδρομικά
Δέχομαι "Εγγυημένη Συναλλαγή" (Τι είναι αυτό;)
Αγόρασε με ασφάλεια

Η Vendora δεσμεύει την πληρωμή και απελευθερώνει το ποσό στον πωλητή μετά την έγκρισή σου.

Η πρώτη σου συναλλαγή έχει 0% προμήθεια, δοκίμασέ το