€ 150,00

μεταχειρισμενα ΖΑΠΠΕΡ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ HULDA CLARK

zapper  therapevtiko HULDA CLARK
ΖΑΠΠΕΡ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ HULDA CLARK
ΖΑΠΠΕΡ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ HULDA CLARK
ΖΑΠΠΕΡ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ HULDA CLARK
ΖΑΠΠΕΡ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ HULDA CLARK
ΖΑΠΠΕΡ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ HULDA CLARK
ΖΑΠΠΕΡ  ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ HULDA CLARK
Κατάσταση
Καινούργιο

ZAPPER ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ HULDA CLARK για ειδικές θεραπείες που βασίζονται σε παλμούς που καταστρέφουν ορισμένα είδη μικροβίων ανάλογα τον παλμό( συχνότητα)

Η HULDA CLARK ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 30 ΚΗz ( καρκίνος), ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΧ ΣΤΑ 2. 5 ΚΗz. ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ 15 Hz.

ΑΝ υπολογίσουμε και συχνότητες κατά RIFE ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΔΙΕΥΡΎΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.

ΘΕΩΡΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ DUTY 95% ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

ΤΙ !!! ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ. Ειναι ψηφιακή οπότε υπάρχει η ακριβής ένδειξη στις συχνότητες και η αλλαγη του duty.

Αλλαγή των συχνοτήτων εύκολη.... ΔΕΝ υπάρχει πιο εύκολο !!

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ περιέχει ένα τεράστιο φάσμα συχνοτήτων ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ !! από 1 Ηz έως 150 KHz.
Ενισχυμένο σήμα - παλμοί. ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΛΤΑΖ ( ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ) 8-10 VOLT ΕΝΑΝΤΙ ΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 4,5-5 VOLT

Περιλαμβάνει καλώδια και τα ηλεκτρόδια ( χαλκός 10 εκατοστά)ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ( ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ).
Η τιμή είναι τουλάχιστον η μισή από αυτα που υπάρχουν στην αγορά και αν υπολογίστε ότι είναι πολλές συσκευές- συχνότητες σε μια καταλαβαινετε πόσο κέρδος έχετε .
Αποστέλλεται με αντικαταβολή.
θα σας δοθεί επίσης ένα πίνακας με συχνότητες και αντιστοιχία σε μικρόβια που δρουν οι παλμοί.

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 150 EYΡΩ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Οι χρήστες είδαν επίσης