€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 45,00

μεταχειρισμενα κλασικό τηγάνι από χυτοσίδηρο από αμερικανική εταιρεία Cuisinart (σχεδόν καινούργιο)

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Cuisinart Chef 's Classic τηγάνι από χυτοσίδηρο 25,4 cm (σχεδόν καινούργιο)
Το εσωτερικό με σμάλτο πορσελάνης είναι ιδανικό για μαγείρεμα: οι επιφάνειες δεν επηρεάζουν τις γεύσεις ή τις μυρωδιές
Οι φαρδιές λαβές από χυτοσίδηρο παρέχουν άνετο και ασφαλές κράτημα. Πόμολο ασφαλείας στο φούρνο για ανθεκτικό κράτημα και ατελείωτες δυνατότητες μαγειρέματος.
Η κατασκευή από χυτοσίδηρο παρέχει εξαιρετική συγκράτηση θερμότητας και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας.
Ισχυρό, ανθεκτικό φινίρισμα σε πλούσια χρώματα συμπληρώνει κάθε διακόσμηση κουζίνας. Ιδανικό για μαγείρεμα, σερβίρισμα και διασκέδαση.
Βολική συντήρηση και εύκολο καθάρισμα, πλυντήριο πιάτων
Η Cuisinart είναι Αμερικανός κατασκευαστής οικιακών συσκευών και επιτραπέζιων σκευών. Μια αμερικανική εταιρεία που ονομάζεται Cuisinart ιδρύθηκε τη δεκαετία του εβδομήντα του περασμένου αιώνα. Από το 1989, η εταιρεία είναι μέρος της Conair Corporation.
Το χυτοσίδηρο ανεβάζει τη φήμη του με τα κλασικά επισμαλτωμένα μαντεμένια σκεύη της Cuisinart Chef! Οι σπιτικοί μάγειρες μπορούν να εξερευνήσουν διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος - από το ψήσιμο ή το ψήσιμο στα τηγάνια μέχρι το αργό ψήσιμο ή το μαγείρεμα στις κατσαρόλες. Με απίστευτη συγκράτηση θερμότητας και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, αυτά τα ευέλικτα κομμάτια παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα είτε στην εστία, στη σχάρα ή στο φούρνο. Μπορούν επίσης να πάνε από το φούρνο στο τραπέζι και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κομψά κομμάτια σερβιρίσματος.

Εξωτερικό σμάλτο πορσελάνης - Ισχυρό, ανθεκτικό φινίρισμα σε πλούσια χρώματα συμπληρώνει κάθε διακόσμηση κουζίνας. Ιδανικό για μαγείρεμα, σερβίρισμα και διασκέδαση. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΜΑΛΤΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ - Εξαιρετικό για μαγείρεμα, οι επιφάνειες δεν προσδίδουν γεύσεις ούτε απορροφούν οσμές. ΠΟΛΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ: Κατάλληλο για επαγωγικές εστίες - Κατάλληλο για εστίες μαγειρέματος, φούρνο και γκριλ. Ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων - Βολική συντήρηση και εύκολο καθάρισμα.

Μπορείτε επίσης να μπείτε στο προφίλ μου να δείτε και άλλες αγγελίες μου

Οι χρήστες είδαν επίσης