€ 3,40

μεταχειρισμένα Νόμισμα 2 Ευρώ - Ιταλία 2023 - 150 χρόνια από τον θάνατο του Alessandro Manzoni (UNC)

Κατάσταση
Καινούργιο

Θέμα: 150 χρόνια από τον θάνατο του Alessandro Manzoni

Περιγραφή: Το σχέδιο απεικονίζει την προτομή του Alessandro Manzoni και είναι εμπνευσμένο από την εικόνα του Ιταλού συγγραφέα, όπως απεικονίζεται στο τραπεζογραμμάτιο των 100.000 λιρών έκδοσης του 1967. Στα αριστερά αναγράφονται τα γράμματα «RI», που είναι το ακρωνύμιο της ιταλικής Δημοκρατίας, οι ημερομηνίες «1873-2023», που είναι το έτος θανάτου του συγγραφέα και το έτος έκδοσης του κέρματος, αντίστοιχα, και η επιγραφή «ALESSANDRO MANZONI» σε σχήμα τόξου. Στα δεξιά αναγράφονται το μονόγραμμα «R», αναγνωριστικό του νομισματοκοπείου της Ρώμης, και τα γράμματα «AV», που είναι τα αρχικά του σχεδιαστή Antonio Vecchio. Στην περίμετρο του κέρματος απεικονίζονται τα δώδεκα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ημερομηνία έκδοσης: Ιανουάριος 2023

Τα νομίσματα είναι ακυκλοφόρητα UNC (ακυκλοφόρητα νομίσματα από το μασούρι στην κάψουλα με την χρήση γαντιού), θα δοθούν σε κάψουλες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σε αυτό το link μπορείτε να διαβάσετε για τις καταστάσεις και τις ορολογίες των νομισμάτων
https://steki-syllekton.gr/index.php?topic=104.0

Μπορείτε να δείτε στις αγγελίες μου τα υπόλοιπα διαθέσιμα νομίσματα των 2 ευρώ και αν υπάρχει ενδιαφέρον για περισσότερα μπορώ να δημιουργήσω αγγελία βάση των επιλογών σας ώστε να γίνει η συνολική αγορά μέσω Vendora και BOXNOW.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης