Χαρίζεται

μεταχειρισμενα Ζαχαρίας

zacharias
Ζαχαρίας
Ζαχαρίας
Φύλο
Αρσενικό
Μέγεθος
Μικρό
Ηλικία
6
Ράτσα
Ημίαιμο
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Μικροτσίπ
Εμβολισμένο
Στειρωμένο
Αποπαρασιτωμένο
Συμβόλαιο υιοθεσίας
Περιγραφή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ:
Ζαχαρίας! Για τους φίλους, Ζάχος. Ο Ζαχαρίας μας λοιπόν ζούσε σε σημείο που ελέγχουμε στον Ασπρόπυργο, μέχρι που έπαθε μια σοβαρή ωτίτιδα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γέρακα. Νοσηλεύτηκε, έλαβε όλη την απαραίτητη φροντίδα και ήρθε η μέρα της επανένταξης. Μόλις όμως αφήσαμε τον μικρό στο σημείο του, αυτός γύρισε τρέχοντας στο αυτοκίνητο, μπήκε μέσα κλαίγοντας και αρνιόταν να βγει. Δε μας πήγαινε η καρδιά να τον ξαναβγάλουμε στο δρόμο, ενώ μας έδειξε τόσο καθαρά πως δεν ήθελε.. Έτσι, παρ' όλο που είναι πλέον πάνω απ' τις δυνάμεις μας, τον μαζέψαμε, τον πήγαμε σε φιλοξενία και του υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να βρει ένα σπίτι παντοτινό.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:
Υπολογίζουμε πως είναι γεννημένος το 2015. Είναι ένας ώριμος, όμως συνάμα τσαχπίνης γατούλης, που λαχταρά τόσο την ανθρώπινη επαφή και κυριολεκτικά λιώνει στα χέρια σου με κάθε χάδι.. Η συμπεριφορά του είναι σχεδόν συμπεριφορά σκύλου, αφού ακολουθεί τον άνθρωπό του παντού, του μιλάει και τον καλωσορίζει όταν γυρνάει σπίτι και του κρατάει πάντοτε συντροφιά, με το να κάθεται δίπλα του. Παρεούλης, συνεσταλμένος και καλόψυχος, κλέβει τις καρδιές όλων όσων τον γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή! Συμβιώνει άψογα με σκυλιά και με γατιά, σχεδόν δεν δίνει σημασία στους τετράποδους συγκατοίκους του.. Ο Ζάχος μας ξέρει καλά ποιος είναι και που πάει και το αποδεικνύει με την υποδειγματική συμπεριφορά του καθημερινά. Σωστός κύριος, είναι σαν να ζούσε πάντα σε σπίτι.. Πάει κανονικά στην άμμο του, είναι ήρεμος, συνεργάσιμος στο αυτοκίνητο αλλά και στο γιατρό. Ένα πραγματικά ξεχωριστό γατάκι και δεν αναφερόμαστε μόνο στα στρουμπουλά μαγουλάκια του και τα αξιαγάπητα λοξά αυτιά! Έχει να δώσει και να μάθει πολλά στον άνθρωπο που θα τον διαλέξει για καλύτερό του φίλο και θα του χαρίσει τη στοργή και τη ζεστασιά που στερήθηκε τόσο καιρό στο δρόμο.
Παρακαλούμε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!
Θα δοθεί στειρωμένος με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση καταχώρησης microchip στο όνομα του νέου κηδεμόνα. Θα δοθεί μόνο για εντός του σπιτιού και χωρίς πρόσβαση σε εξωτερικό ή σε γειτονικό χώρο.
Τηλ. επικ/νίας: 69******** - Φένια.

Τρόποι αποστολής
Συνάντηση από κοντά