€ 30,00

μεταχειρισμένα Τσάντα Hello Kitty με δερμάτινες ετικέτες Graffiti Cord

Τύπος
Χιαστί
Κατάσταση
Καινούργιο

Ανακαλύψτε την απίστευτη ισορροπία μεταξύ μόδας και πρακτικότητας με τη δερμάτινη τσάντα Hello Kitty Graffiti Cord Bag. Απολαύστε ένα μη συμβατικό στυλ που θα σας ξεχωρίσει από το πλήθος.
Μοναδικός σχεδιασμός
Σας παρουσιάζουμε τη νέα τσάντα Hello Kitty Leather Tags Graffiti Cord Bag - τέλειος συνδυασμός στυλ, πρωτοτυπίας και λειτουργικότητας. Γραφικά που απεικονίζουν πολλαπλά γκράφιτι και εικόνες της Hello Kitty κάνουν αυτήν την τσάντα πραγματικά μοναδική. Το μαύρο κορδόνι προσδίδει ελαφρότητα και νεανικό χαρακτήρα, ταιριάζοντας ιδανικά με το δημιουργικό σχεδιασμό.
Εξαιρετική κατασκευή
Κάθε λεπτομέρεια αυτής της τσάντας αντικατοπτρίζει όχι μόνο την αισθητική, αλλά και την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται, συμπεριλαμβανομένου του οικολογικού δέρματος, εγγυώνται αντοχή και στυλ που θα αντέξουν στο χρόνο. Τα γκράφιτι και οι εικόνες της Hello Kitty σε ολόκληρη την επιφάνεια της τσάντας δεν είναι μόνο έκφραση της πρωτοτυπίας, αλλά και επιβεβαίωση ότι αυτό είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε για όσους αναζητούν μη συμβατικά αξεσουάρ.
Τέλεια προστασία και απίστευτη άνεση
Η τσάντα όχι μόνο προσελκύει την προσοχή με το μοναδικό της σχέδιο, αλλά προσφέρει και πρακτική προστασία για το smartphone σας. Κλείνει με έναν βολικό μεντεσέ, προστατεύοντας τη συσκευή από ακατάστατη πτώση. Το εσωτερικό της τσάντας περιλαμβάνει ειδική θήκη για smartphone, εγγυώμενη την ασφάλεια από γρατζουνιές και χτυπήματα. Ένα επιπλέον εξωτερικό τσεπάκι είναι ο ιδανικός χώρος για αποθήκευση πιστωτικών καρτών ή άλλων μικρών αντικειμένων.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης