€ 40,00

μεταχειρισμενα CK BE 100ml eau de toilette/ Calvin Klein Contradiction For Men Eau de Toilette 50ml

Κατάσταση
Καινούργιο

CONTRADICTION CK
Νότες: Εσπεριδοειδή, Λεβάντα, Κάρδαμο, Μοσχοκάρυδο, Πιπέρι, Σανταλόξυλο Και Βετιβέρ.

Το unisex άρωμα Calvin Klein CK Be δημιουργήθηκε για όλους τους ανεξάρτητους ονειροπόλους που επιθυμούν να κλείσουν τα μάτια τους και να ανοίξουν πλήρως την καρδιά τους.

φρέσκο, ξυλώδες άρωμα με λουλουδένιες νότες
για ανεξάρτητους άνδρες και γυναίκες
κατάλληλο ιδιαίτερα για καθημερινή χρήση
Η σύνθεση του αρώματος
Οι συγχορδίες κορυφής είναι φρέσκες και ταυτόχρονα ευχάριστα αρωματικές. Παντρεύουν τέλεια το χυμώδες περγαμόντο, το μανταρίνι και τη μέντα με κομψή λεβάντα, πράσινες νότες και καρπούς αρκεύθου. Οι εσάνς από μανόλια, γιασεμί, φρέζια και ορχιδέα στην καρδιά της αρωματικής σύνθεσης συμπληρώνονται με γλυκό ροδάκινο. Η βάση αποκαλύπτει ζεστό ξύλο, κεχριμπάρι, βανίλια, μόσχο και νόστιμο οποπονάξ.

Η ιστορία του αρώματος
Η κύρια ιδέα που φέρει το άρωμα CK Be είναι το μότο «να είσαι ο εαυτός σου». Το άρωμα δημιουργήθηκε το 1996 από την αρωματοποιό Ann Gottlieb ενώ ο Γάλλος καλλιτέχνης και συντάκτης της Fabien Baron σχεδίασε τη φιάλη.

Σύνθεση
Οι αποκαλούμενες Υψηλές νότες - αναπτύσσονται αμέσως μετά την εφαρμογή. Είναι η πρώτη εντύπωση και είναι συνήθως πολύ έντονες, έχουν γρήγορο ρυθμό.
Νότες κορυφής
περγαμόντο, άρκευθος, λεβάντα, μανταρίνι, μέντα, πράσινες νότες
Οι λεγόμενες Μεσαίες νότες - Kαρδιά εμφανιζεται μετά από λίγα λεπτά, αφού οι νότες κορυφής έχουν φύγει. Διαρκούν συνήθως 2-3 ώρες
Μεσαίες νότες
ροδάκινο, γιασεμί, μανόλια, φρεζία, ορχιδέα, γρασίδι
Οι λεγόμενες νότες βάσης - τελευταίες και οι μεγαλύτερες φάσεις αρωμάτων. Διαρκούν περίπου 4 ώρες, αλλά μπορεί να είναι και όλη μέρα.
Νότες βάσης
μόσχος, κέδρος, οποπανάξ, κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, βανίλια
Κατηγορία αρωμάτωνΑρωματική, Ξυλώδη