€1 με BOX NOW όλο το 2023! 📦🎉

€ 150,00

μεταχειρισμενα BabyBjorn Παρκοκρέβατο Travel Crib Light Mesh Silver

Κατάσταση
Μεταχειρισμένο

Το Travel Crib Light της Σουηδικής BabyBjorn είναι ιδανικό αν αναζητάτε ένα ασφαλές, απλό και ελαφρύ κρεβάτι ταξιδιού!

Στήνεται με μία κίνηση σε δευτερόλεπτα και το άνετο στρώμα (συμπεριλαμβάνεται) το καθιστά μια ζεστή φωλιά για ύπνο στο σπίτι ή στο εξοχικό.
Είναι κατάλληλο από νεογέννητο μέχρι περίπου 3 ετών ή μέχρι το παιδί να μπορεί να βγει έξω από αυτό μόνο του. Δεν υπάρχει όριο κιλών.
Ζυγίζει μόλις 6 κιλά και δε χρειάζεται συναρμολόγηση. Η ενσωματωμένη βάση του, το κρατά σταθερό στο πάτωμα. Μεταφέρεται εύκολα μέσα στο σπίτι και είναι πολύ βολικό στη μεταφορά σε ταξίδια ή για διανυκτέρευση στον παππού και τη γιαγιά ή σε φίλους.
Η δικτυωτή υφή του υφάσματος επιτρέπει την οπτική επαφή με το παιδί, αλλά και αυτό μπορεί να βλέπει έξω. Πλένεται στο πλυντήριο στους 40° και το κάλυμμα τους στρώματος στους 60°.
Η πρακτική τσάντα μεταφοράς, συμπεριλαμβάνεται.
Πληροί το πρότυπο OEKO-TEX Standard 100, κλάση 1 για μωρά, κάτι που σημαίνει ότι όλα τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το μωρό είναι πιστοποιημένα ότι δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες για το μωρό.
Πληροί το πρότυπο ασφαλείας EN 716.
Βάρος: 6 kg (συμπερ. της τσάντας μεταφοράς)
Στρώμα: 60 x 105 x 3 εκ
Συναρμολογημένο: 82 x 112 x 64 εκ
Κλεισμένο στην τσάντα μεταφοράς: 49 x 60 x 14 εκ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΑΙΜΟΠΟΙΘΕΙ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΙΣΘΗΤΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.