€ 23,00

μεταχειρισμένα The Secret of Crickley Hall BEST SELLER James Herbert -Σκληρό Εξώφυλλο Σαν καινούργιο

Βιβλίο στα Αγγλικά Secret of Crickley Hall BEST SELLER James Herbert
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σαν καινουργιο - Σκληρο εξωφυλλο
ΣΕΛΙΔΕΣ 642
ΥΠΟΘΕΣΗ
Το Secret of Crickley Hall είναι το νούμερο ένα μπεστ σέλερ του James Herbert. Εξερευνά τις πιο σκοτεινές, πιο αμβλείες περιοχές του κακού και του υπερφυσικού. Με επικίνδυνη απειλή και αυξανόμενη ένταση, παρασύρει με μαεστρία και αμείλικτο τρόπο τον αναγνώστη στην τελική αποκάλυψη – μια αποκάλυψη που θα μείνει να χαλαρώνει το μυαλό πολύ καιρό μετά την αφαίρεση του βιβλίου.

Οι Caleighs είχαν μια τρομερή χρονιά. . . Χρειάζονται χρόνο και χώρο, ενώ περιμένουν τα νέα που φοβούνται.
Ο Γκέιμπ έφερε τη σύζυγό του, Εύα, και τις κόρες του, Λόρεν και Κάλι, στο Ντέβον, στο ήσυχο παραθαλάσσιο χωριό στο Hollow Bay. Ίσως εδώ μπορούν να προσπαθήσουν, ως οικογένεια, να συμβιβαστούν με αυτό που τους συνέβη. . .
Το Crickley Hall είναι ένα ασυνήθιστα μεγάλο σπίτι στα περίχωρα του χωριού στο κάτω μέρος του Devil's Cleave, ένα τεράστιο δεντρόφυτο φαράγγι – που αποτελεί το υλικό του τοπικού μύθου. Είναι τέλειο για αυτούς, αν και λίγο ζοφερό. Και ο Chester, ο σκύλος τους, φαίνεται πραγματικά φοβισμένος που είναι μακριά από το σπίτι. Και τα παλιά σπίτια κάνουν ήχους. Και κάνει συνεχώς κρύο. Και παρόλο που κλείνουν την πόρτα του κελαριού κάθε βράδυ, είναι πάντα ανοιχτή το πρωί. .
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW-ΕΛΤΑ ή COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης