€ 23,00

μεταχειρισμενα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΚΑΙΤΗ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΚΑΙΤΗ

Αχρησιμοποίητο εντελως! Ολοκαίνουριο!
Βιβλίο απο την οικογενειακή μας συλλογή!

Μπορούμε να το στείλουμε με ταχυδρομείο αλλά και με boxnow. Αν σας βολεύει καλυτερα με boxnow θα παρακαλούσα επειδη δεν έχουμε box στο μερος μας αν ειναι εύκολο η συναλλαγή να γίνει μέρα Τριτη ή Τετάρτη για να μπορέσουμε να το στείλουμε την Παρασκευή γιατι κάθε βδομάδα πηγαίνουμε στον Βόλο τη συγκεκριμένη μέρα!

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον πρώτο οδηγό καλλυντικών στην ελληνική βιβλιογραφία. Γραμμένο από δερματολόγους, απευθύνεται σ' όσους, μ' οποιονδήποτε τρόπο, ασχολούνται καθημερινά μ' αυτά τα προϊόντα. Παρέχει βασικές πληροφορίες για τα συστατικά τους, η αναγραφή των οποίων στη συσκευασία, στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι υποχρεωτική από 1/1/1997, ενώ ήδη εφαρμόζεται στις ΗΠΑ. Περιγράφει βραχύτατα τις κυριότερες κατηγορίες καλλυντικών, τις μορφές, τις εφαρμογές και τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους, αλλά και συναφείς έννοιες της Κοσμητολογίας. Διευκολύνεται με τον τρόπο αυτόν
η αναγνώριση του περιεχομένου των καλλυντικών και η επιλογή των καλύτερων, ενώ ενθαρρύνεται
η συνταγογράφησή τους, όταν αυτό απαιτείται. Παράλληλα, ακολουθεί στην ονοματοθεσία το Ευρετήριο Συστατικών Καλλυντικών, που καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση την 1/6/1996. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει για πρώτη φορά, με μετάφραση στην ελληνική γλώσσα, προσάρτημα πινάκων που αφορούν: Ονόματα χρησιμοποιούμενης πρώτης ύλης καλλυντικών. Ενδεικτικό κατάλογο συστατικών ζωικής προέλευσης και βαθμού μολυσματικότητας τους, επειδή τελευταίως συσχετίζονται με σπογγόμορφη εγκεφαλοπάθεια κ.ά. Κατάλογο αναγραφής των συστατικών στην ετικέτα της συσκευασίας των καλλυντικών με λατινική γραφή, που αντικαθιστά την παλαιότερη αγγλική ορολογία, η οποία όμως διατηρείται στο βιβλίο, πάντα με ελληνική μετάφραση. Πίνακα ευρετηρίου φυτικών συστατικών με την παλαιότερη αγγλική ονοματολογία, τη νεότερη λατινική και την ελληνική ονοματοθεσία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Λεπτομέρειες
Εκδότης ΒΗΤΑ
Χρονολογία Έκδοσης Νοέμβριος 1998
Αριθμός σελίδων 678
Διαστάσεις 25x18