€ 89,00

μεταχειρισμένα Zyxel EX3301-T0 VDSL2 Modem Router Wi‑Fi6 σφραγισμένο, εγγύηση, απόδειξη ελληνικού καταστήματος

Κατάσταση
Καινούργιο

Χαίρετε,
Πωλείται το παρακάτω Zyxel EX3301-T0 VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 5 Θύρες Gigabit Ethernet σφραγισμένο, 24 μήνες εγγύηση, απόδειξη αγοράς ελληνικού καταστήματος!!!

https://www.zyxel.com/uk/en-gb/products/dsl-cpe/dual-band-wireless-ax1800-gigabit-ethernet-iad-ex3301-t0

Περιγραφή
Το EX3301-T0 της Zyxel είναι ένα router με ενσωματωμένο modem. Το router είναι μια συσκευή στην οποία συνδέονται άλλες συσκευές, (πχ υπολογιστής, κινητό, τηλεόραση) είτε ασύρματα είτε με καλώδιο, και στις οποίες διαμοιράζει πρόσβαση στο ίντερνετ. Την πρόσβαση στο ίντερνετ την λαμβάνει μέσω του modem που είναι ενσωματωμένο.

Υποστηρίζει VDSL2, η οποία είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία σύνδεσης στο διαδίκτυο. Προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης και αποστολής δεδομένων σε σχέση με το ADSL2+ (συνήθως έως 50Mbps και 5Mbps) που μπορούν να υποστηρίξουν triple play υπηρεσίες (τηλεόραση, τηλεφωνία, ίντερνετ). Χρειάζεται αντίστοιχη τεχνολογία σύνδεσης από τον πάροχο.
Είναι γενιάς Wi‑Fi 6, το πιο σύγχρονο πρότυπο Wi-Fi που προσφέρει ταχύτητες έως και 40% παραπάνω από το Wi-Fi 5. Συντονίζει την επικοινωνία με τις συνδεδεμένες συσκευές ώστε να καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία και λειτουργεί καλύτερα σε περιβάλλοντα με πολλές συσκευές Wi-Fi. Ιδανικό για σπίτια με πολλές έξυπνες συσκευές. Εκπέμπει σήμα σε δύο συχνότητες, 2.4 & 5GHz. Προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες σε σχέση με τα single band και σύνδεση περισσότερων συσκευών. Η 2.4Ghz συχνότητα είναι η πιο διαδεδομένη και έχει μεγάλη εμβέλεια. Η 5Ghz παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα από την 2.4Ghz αλλά είναι πιο ευαίσθητη σε εμπόδια (π.χ. τοίχους) που μειώνουν την εμβέλεια της. Η διαφορά της αυτή αλλά και η πιο περιορισμένη χρήση της βοηθάει στο να έχει λιγότερες παρεμβολές από άλλα δίκτυα.

Υποστηρίζει WiFi mesh, δηλαδή ένα ολοκληρωμένο οικιακό σύστημα WiFi με πολλαπλά σημεία πρόσβασης που έχει κατασκευαστεί για να εξαλείψει τις νεκρές ζώνες και να παρέχει απρόσκοπτο WiFi στο σπίτι, με υψηλότερες ταχύτητες και περισσότερες συσκευές.

Μέγιστη Ταχύτητα Wireless: 1800Mbps
Μέγιστη Ταχύτητα LAN: 1000Mbps
Συνδέσεις Ethernet LAN: 5

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όχι ανταλλαγές. Παζάρια θα αγνοούνται.

Δείτε όλα μου τα προϊόντα εδώ:
https://vendora.gr/users/8ezmow?sort=price_high

Ευχαριστώ.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης