€ 20,00

μεταχειρισμενα FAIRY | Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Platinum Plus Deep Clean σακουλάκι 82 τεμαχίων σφραγισμένο

Κατάσταση
Καινούργιο

FAIRY | Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Platinum Plus Deep Clean σακουλάκι 82 τεμαχίων σφραγισμένο

https://www.ab.gr/el/eshop/Katharistika-Chartika-and-eidi-spitioy/Aporrypantika-piaton/Plyntirioy-piaton/Kapsoyles-Plyntirioy-Piaton-Platinum-Plus-Deep-Clean-41-41-Temachia-Doro/p/7654875

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΣΤΑ 5 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ 1 ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΟ!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum plus Αll in Οne για πιάτα καθαρά σαν καινούργια, είναι οι καλύτερες κάψουλες του Fairy, ενάντια στα επίμονα υπολείμματα φαγητού.

Το Fairy Platinum Plus σάς προσφέρει εξαιρετική καθαριότητα, απομακρύνοντας τους δύσκολους λεκέδες των τροφών, ακόμη και στις ακραίες συνθήκες δοκιμής σύντομου κύκλου. Άρα, αν δεν έχετε χρόνο, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αρχίστε να πλένετε σε σύντομο κύκλο!

Συνδυάζουν το υγρό πιάτων και το απορρυπαντικό σε σκόνη σε μία ισχυρή κάψουλα. Το Fairy, με εξαιρετικά διαλυτή μεμβράνη που διαλύεται ταχύτατα, είναι εξαιρετικά αποδοτικό στους σύντομους κύκλους, καθώς ξεκινά αμέσως το πλύσιμο των πιάτων και καθαρίζει τέλεια.

Επίσης, είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τη μεμβράνη, απλά τοποθετήστε την κάψουλα στο πλυντήριο πιάτων σας, στην ειδική θήκη για το απορρυπαντικό. Αρχίστε να πλένετε σε σύντομο κύκλο* και εξοικονομήστε χρόνο, ρεύμα και νερό. *σε σύγκριση με έναν κανονικό κύκλο.

Η τιμή είναι τελική, όχι ανταλλαγές. Παζάρια θα αγνοούνται.

Δείτε όλα μου τα προϊόντα εδώ:
https://vendora.gr/users/8ezmow?sort=price_high

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης