€ 6,90

μεταχειρισμένα βιβλίο «Παράλληλες Σχέσεις» Συγγραφέας Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου

Γλώσσα
Ελληνικά
Κατάσταση
Σαν καινούργιο

βιβλίο «Παράλληλες Σχέσεις» Συγγραφέας Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου
Οι «Παράλληλες Σχέσεις» είναι το χρονικό μιας υπόθεσης-θρίλερ, με όσο πάθος, εξαπάτηση, διπροσωπία και αίμα μπορεί να φανταστεί -ή και όσο δεν μπορεί καν να φανταστεί- ότι κυκλοφορεί στους διαδρόμους της εξουσίας. Ο παράνομος έρωτας του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για μια γυναίκα από αυτές που χαρακτηρίζονται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, «μοιραίες» τον οδηγεί σε πρωτόγνωρα, επικίνδυνα μονοπάτια.
Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από το βλέμμα ενός ανώνυμου αν και μαχόμενου ρεπόρτερ, ο οποίος ήταν καταδικασμένος να παραμείνει δια βίου ανώνυμος -αλλά και να αναγνωριστεί μετά θάνατον. Η επίμονη αναζήτηση της αλήθειας σε μια βρώμικη ιστορία, τον σπρώχνει να διεισδύσει όσο πιο βαθιά γίνεται σε ένα πολυδαίδαλο μυστήριο. Οι συνέπειες, όμως, τόσο για τον ίδιον όσο και για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας θα είναι βαριές.
Τα σκάνδαλα της πολιτικής, όσα επιτρέπεται να κοινοποιούνται και όσα κρύβονται στο σκοτάδι του παρασκηνίου, η βία και η τρομοκρατία, αποτελούν όλα συστατικά του πυκνού ιστού που υφαίνει η δημιουργική φαντασία του Γιώργου Παπαχρήστου. Το ότι ο ίδιος είναι πολύπειρος πολιτικός ρεπόρτερ, τον καθιστά ιδανικό για να εξιστορήσει τον συναρπαστικό μύθο που κρύβεται στο εξαιρετικό βιβλίο του «Παράλληλες Σχέσεις».
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ:
BOX NOW
ΕΛΤΑ
COURIER της επιλογής σας με χρέωση παραλήπτη -Ενδεικτικό κόστος γενική ταχυδρομική αν το παραλάβετε εσείς από κοντινό σας κατάστημα 4-5 ευρώ
Χανιά παράδοση δωρεάν κέντρο - Κρήτη αποστολή και με ΚΤΕΛ χρέωση παραλήπτη 3-4 ευρώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και να κάνετε προσφορά στέλνοντας μήνυμα αν σας ενδιαφέρουν διάφορα είδη από διαφορετικές αγγελίες για να ανεβάσουμε καινούργια και ομαδική αγγελία για σας, για εξοικονόμηση μεταφορικών.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου μήνυμα.

Αγγελίες από τον ίδιο πωλητή
Οι χρήστες είδαν επίσης