€ 199,00

μεταχειρισμενα Μπαταρια custom για ηλεκτρικά πατίνια με αδιάβροχη θήκη και επιλογέα μπαταρίας με βολτόμετρο

Κατάσταση
Καινούργιο

Η μπαταρία είναι που πωλείται παιδιά είναι καινούργια και φτιάχνεται κατόπιν παραγγελίας σε ότι μέγεθος, σχήμα θέλετε σε συνεργασία με μαγαζί που είναι στο κεντρο της Αθήνας.

για ηλεκτρικά πατίνια

Διπλασιάστε την αυτονομία του scooter σας με αυτό το extra power back.

Σχεδιασμένο από γνώστες του αντικειμένου έχει κατασκευαστεί με επώνυμες μπαταρίες Ιόντων Λιθιου 36v 10.0Ah
Το battery pack έχει τοποθετηθεί σε αδιάβροχο τσαντάκι με ιμάντες, ιδικά σχεδιασμένο για εύκολη τοποθέτηση σε scooter.
Δεν σταματάμε όμως εδώ. Πάνω στο τσαντάκι έχει προσαρμοστεί διακόπτης ώστε να επιλέγετε ποια από τις 2 μπαταρίες θα τροφοδοτεί το scooter σας.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργία των μπαταριών , όχι μόνο του battery pack αλλά και της κεντρικής μπαταρίας του σκούτερ σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι χρήστες είναι να τοποθετούν τις μπαταρίες ταυτόχρονα. Αυτό θα μειώσει την ζωή των μπαταριών σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς το bms δεν ενδείκνυται να ρυθμίζει και τις 2 μπαταρίες ταυτόχρονα.
Επίσης στο τσαντάκι έχει τοποθετηθεί βολτόμετρο + βύσμα για την φόρτιση της μπαταρίας ώστε να γνωρίζουμε το ρεύμα των μπαταριών μας ανά πάσα στιγμή.

Επιλέγουμε ποια μπαταρία θα τροφοδοτεί το σκούτερ μας εύκολα και γρήγορα με την περιστροφή του διακόπτη.

Η τοποθέτηση είναι απλή καθώς σας προμηθεύουμε με την κατάλληλη καλωδίωση ώστε να κάνετε εύκολα την συνδεσμολογία στο σκούτερ σας.

Εξαρτάται από τον αριθμό και το είδος των στοιχείων (cells) που είχαν εγκατασταθεί αρχικά στην μπαταρία σας. Κατά κανόνα, τα στοιχεία μας (cells) έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ χωρητικότητα που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αυτοδυναμίας του ποδηλάτου σας, ή της συσκευής σας. Επίσης, εάν υπάρχει αρκετός χώρος στη θήκη (κουτί) της μπαταρίας μπορούμε να βάλουμε περισσότερα στοιχεία (cells) .

Χρησιμοποιούμε μια ειδική μηχανή ηλεκτροπόντα συγκόλλησης (spot welding machine) και ταινία καθαρού νικελίου για να συνδέσουμε τα στοιχεία (cells) στην μπαταρία.
Μπορούμε να φτίαξουμε την μπαταρία που χρειάζεστε στην χωρητικότητα και τα volt που επιθυμείτε

Παρεχεται εγγυηση 12 μηνες καλης λειτουργιας.